Aktywne Wpisy
TSR44 +471
ATAT-2 +761
Przeczytałem właśnie dwa wpisy ludzi z gastro którzy wręcz DOMAGAJĄ się napiwków i nie pojmują jak można ich nie zostawiać.
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
Ktoś brał udział w takiej rozmowie? Jakieś wskazówki, o co pytają?
#pwr #programowanie #praca #studbaza #cpp
Przygotuj tez pytania do rekruterow! To bardzo wazne
Pytania do rekrutera pokazuja ze jestes profesjonalistami ktorzy poszukuja swiadomie miejsca pracy oraz nie jestescie desperatami badz osobami ktore ida do danego miejsca przez marke / logo / brand.
Pytania:
Jak sie wam tu pracuje ?
Jaki jest najwiekszy minus / plus pracy u was ?
Czy widzisz siebie za 2 lata w tej firmie ?
Jak dlugo tu pracujes ?
( takie ogolnie pytania by wyczuc jaka