Aktywne Wpisy

walokid +9
Robiłem koledze #elektryka w domu, a nie jestem elektrykiem. Łączyłem kable na kostki wago bo najłatwiej się spina i rozpina, ale kiedyś mi jeden spec mówił że to fuszerka jest i lepiej zaciskać przewody albo łączyć na kostki skręcane. Jakie macie zdanie na ten temat?
#majsterkowanie #walokidmajstruje
#majsterkowanie #walokidmajstruje
źródło: wago
Pobierz
delli44 +647
UWAGA! Przedstawiamy najnowszą mapę Wypoku! #heheszki
źródło: 65feef06d4e4add0933bd08928308da5
Pobierz

Tytuł: Ja, inkwizytor. Kościany galeon
Autor: Jacek Piekara
Gatunek: fantasy
★★★★★★☆☆☆☆
Muszę zacząć czytać normalne książki bo ostatnio popadłem w czytanie cyklów które już dawno powinny się zakończyć tak czy inaczej. Niestety niektórym autorom hajs się nie zgadza więc wypuszczają takie coś. Książka była reklamowana m.in jako najdłuższa ze wszystkich i owszem jednakże gdyby wywalić powtarzające się wstawki, bezsensowne monologi bohatera to książeczka by była o 1/4 chudsza i myślę, że by na tym zyskała bo przy długości ~580 stron jakakolwiek akcja zaczyna się gdzieś w okolicy strony 300.
PODOBNO ma być wydany jakiejś tam przyszłości drugi tom Płomienia i Krzyża a potem oczekiwana od 2007 roku, jeżeli się nie mylę, Czarna Śmierć. I życzyłbym sobie i innym żeby tak się stało bo kolejne zapychacze to coraz większa strata czasu i pieniędzy.
#bookmeter
Wpis został dodany za pomocą skryptu do odejmowania
!Dzięki niemu unika się błędów w działaniach
!Pobierany jest zawsze ostatni wynik
źródło: comment_m4GFn0Efn3eLnf9JafU00clPYJk0rwhE.jpg
Pobierzto z ama z Jackiem na fejsiku Fabryki