Wpis z mikrobloga

• 20
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@bijonse tak mój, skąd go masz :-)
@shermori @ryhu nie ukrywam, że irokez zaryzykował em po filmie, ale brodę to zostawiłem po wykrywaniu zęba mądrości, i zakaz golenia był, potem jakoś samo poszło...
@Influ3nD wolę irokez :-) mama i teściowa do tej pory mówią, że to coś na głowie :-)
@splndid na co dzień noszę podobnie, ale to disajn na siedzenie przed kompem w domu. Co złego
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@mam_krowy szczotka? Taka z włosia dzika czy tam łosia za 30 cebul serio coś daje? Ale wosk? Nie chcę klejącej się poplatanych włosów jak widać na pekaesach teraz bez czesania takie coś mam :-/
  • Odpowiedz
@KLIFord: możesz se do butów nawet wziąć ( ͡° ʖ̯ ͡°) szczotka lepiej rozczesuje na pojedyncze włosy, nie to co grzebień
Bo trzeba odpowiednią ilość rozprowadzić (za dużo też źle) i rozczesać, wtedy nie bedą poplątane

No i brodę sobie jeszcze trochę zapuść, bo łaty widać
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@mam_krowy śmiej się ale testowałem :-) akurat nówkę sztukę kupiłem w jakimś chińskim obuwniczym jak różowa cichobiegi brała... Szczotka z włosia świni... A świnia i dzik to taki trochę mieksza odmiana jedynie :-) ale szczotka za 10zl a nie 30zl najtaniej plus wysyłka... Serio ten sam efekt?
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@kwasaki_lakky uroslem, uroslem... Ale to nie to :-) dwadzieścia kilo mniej o z 10 lat też mniej... Plus koper mam na mordzie a nie gęstą brodę a do tego nie lata za mną kobieta od mejkapu z pastą do włosów by co scenę poprawić ja... No i nie ta morda ogółem ale dziękuję ;-)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@mam_krowy wygląda jak zestaw hipstera :-) ja mam tylko olejek PanBroda oraz balsam Rene Blanche. Ale korci mnie teraz ta szczotka... Chyba, że kupię do butów :-)
  • Odpowiedz
@KLIFord: Trochę tak ale ch*j tam musiałem przetestować który lepszy i jak to działa ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Czego się nie robi dla nauki xD
Sama szczotka ich nie wyprostuje jak ci się kręcą (mam ten sam problem). Potrzeba mocnego wosku, to powoli to idzie ogarnąć
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@wczoraj dziękuję ale właśnie problem z środkiem głowy i ogarnięcie brody mimo wszystko mnie przerasta czasem... Już miałem dzień, że z maszynka nad wanną stałem... I ryzyko do zera było bliskie :-)
@mam_krowy a ten wosk... To go się nakłada na dzień jak żel na włosy czy jako kuracja naprawcza? Bo serio staram się i w sumie czasu ani możliwości nie mam dbania zbyt pedantystycznie o swój wygląd a pracy...
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@carisma przesadziłem z tagiem :-P aż taki pasztet nie jestem chyba () No cóż większy rozmach postu a nadal niski odzew od brodaczy, chociaż ukłon dla @mam_krowy za rozmowę.
  • Odpowiedz