Wpis z mikrobloga

już na szczecińskiej grupie mnie shejtowali, że specjalnie agresywnie jeżdżę, żeby prowokować takie sytuacje

@errorek95: poza 0:59 niespecjalnie widzę agresywną jazdę, zresztą nigdzie nie widać przejawów jakiegoś pieniactwa (no chyba że dlatego tak muzyką zamaskowałeś ;) Ale jestem pod wrażeniem ilości kwiatków które zarejestrowałeś - zawodowo jeździsz po mieście?
  • Odpowiedz
@errorek95: coś w tym jest, że stłuczka ciebie szuka ;) a tak poważnie to mi się też zdarzają podobne akcje jak u ciebie na filmiku, tylko ja odejmuje noge z gazu, a ty chyba wrecz przeciwnie
  • Odpowiedz
@errorek95: ja wiem? Wszystko wygląda na zgodne z przepisami. Jakbyś chciał, to mógłbyś walić i nie byłbyś winny, a jednak tego nie robisz. :) I faktycznie jesteś jak magnes na stłuczki.
  • Odpowiedz
@errorek95 ja tu agresji z twojej strony nie widze. W Szczecinie takie p---y jeżdżo co nawet nie powinny z domu wychodzić.ale te muzyczke mogłeś sobie darować ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@enron: nie no trochę trąbienia i wyzywania było, dlatego musiałem dać muzykę ( ͡° ͜ʖ ͡°) zawodowo nie jeżdżę, właściwie nie robię aż tak dużo kilometrów, ale co drugą przejażdżkę samochodem spotykam jakiegoś debila ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@reborn: jechałA (ʘʘ)
@jakwlesie: troszkę mi sie smutno zrobiło jak mi napisali na szczecińskiej grupce, że powinienem przewidywać i myśleć, a specjalnie przyspieszam, żeby potem hamować i mieć dobre nagranie. jakbym nie myślał to już bym z wami nie pisał, bo bym umarł w 15 sekundzie XD
  • Odpowiedz
@errorek95: > a specjalnie przyspieszam, żeby potem hamować i mieć dobre nagranie
Dokładnie tak to wygląda xd albo po prostu masz bardzo opóźnioną reakcje i nie umiesz przewidzieć oczywistej sytuacji
  • Odpowiedz
@Szrlh: a witam witam szczecinskiego atencjusza ( ͡° ʖ̯ ͡°) od naszego ostatniego spotkania w wiskordzie nie bylem tam kolejny raz, juz chyba wszystko tam widzialem :p
  • Odpowiedz
@Dzyszla: nigdy nie zamulam i jak stoje pierwszy to po prostu ruszam dynamicznie po zapaleniu sie zielonego. Jak widac trzeba ruszac jak ostatnia p---a zeby byc bezpiecznym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz