Aktywne Wpisy

petugh +896
Ponad 3 lata ciężkiej pracy, a oto jej efekty. -55kg.
Początek 1 czerwca 2022, ale po drodze niezliczona ilość wzlotów i upadków. W tym przytycie z powrotem 16kg.
Jak można doprowadzić się do takiego stanu? Nie mam żadnych wymówek, chorej tarczycy, problemów z hormonami itd. Po prostu żarłam jak prosiak, miałam napady kompulsywnego objadania się i zerową samoocenę.
NIGDY nie byłam szczupła, już od dzieciaka miałam nadwagę a potem otyłość.
Jak to
Początek 1 czerwca 2022, ale po drodze niezliczona ilość wzlotów i upadków. W tym przytycie z powrotem 16kg.
Jak można doprowadzić się do takiego stanu? Nie mam żadnych wymówek, chorej tarczycy, problemów z hormonami itd. Po prostu żarłam jak prosiak, miałam napady kompulsywnego objadania się i zerową samoocenę.
NIGDY nie byłam szczupła, już od dzieciaka miałam nadwagę a potem otyłość.
Jak to
źródło: temp_file8658151187121454080
Pobierz
Partacze +74
I kto tu jest niby głupi my czy sebcel? Sobotni wieczór a ja siedzę i od półgodziny słucham tego szaleństwa, myślę że wszyscy zostajemy zrobieni w bambuko metodą contrawise, a Pan Sebastian z ukradzionego czasu buduje imperium #sebcel

@safehouse: Tusk jest akurat za kontrolą imigracji.
@rzep: XD tak jak jego PO i jak namaszczona ( ͡° ͜ʖ ͡°) przez niego Kopacz?
Ty uważaj, bo jeszcze uwierzymy. Dostałeś prikaz aby ocieplać wizerunek PO i udawać że noo przecież paniieee onie to zawsze byli przeciw migrantom?
Kopacz nie chciał tu importać "na początek" TYSIĘCY tych ludzi z dzikiej kultury?
źródło: comment_2og49OWDhAzHCu8xomnIYVOROJC7b39N.jpg
Pobierz@safehouse: O widzę, że argument Tuska wytrąciłem, więc teraz idziesz do PO.
Komentarz usunięty przez moderatora
@rzep: A ja widzę że Tusk jest zawsze za tym co mu ,,Złota pani z Berlina'' nakaże. Będzie za, a nawet przeciw, to co chwilowo oświadcza w perspektywie i tak staje się tylko parawanem dla realnych działań.
@RoHunter: To potrwa kilka lat.
Na razie Weiner idzie do paki (na razie on się sam przyznam - "plead guilty", wyrok ma być za 2 miesiące oficjalnie).
Dowodami zajmuje się FBI, CIA, sądy w USA, oni już je mają.
@safehouse: Przed chwilą mówiłeś, że Tusk reprezentuje EU. Teraz już jednak PO.
Pokazałem Ci jasno - Tusk jest przeciwny nieograniczonej imigracji i przyjmowaniu uchodźców bez kontroli.
@rzep: xddd ok, wytłumaczę jak niepełno sprawnemu umysłowo mieszkańcowi czekoladowego landu.
To jest
@rzep: nie chcemy "ograniczonej" kontroli jak Tuskowa Kopacz chciała 8,000 a zaraz 50,000.
Chcemy, ANI, K*WA, JEDNEGO, żadnego
@rzep: No to może coś by zaczął robić w tym temacie bo jak narazie to państwa robią to na własną rękę.
@safehouse: Gdzie Tusk reprezentuje PO? Nie jest przewodniczącym partii, ma własne poglądy na ten temat.