Wpis z mikrobloga

@Czerwonykaktus: Ale on nie sprzedał swojego kraju ani Katarowi, ani Korei. Sprzedał go Rosji.

Najlepszy dowód: ostatnia decyzja Kongresu w sprawie sankcji. Już nawet republikanie czują, że trzeba jakoś ukrócić jego wybryki, bo do czasu zakończenia dochodzenia i do czasu impeachmentu Trump może sytuację jeszcze pogorszyć.
  • Odpowiedz
@CanisLupusLupus no tak ale czego to dowodzi? Tego, że po 7 miesiącach bez jakichkolwiek prób zniesienia sankcji przez Trump teraz Kongres wstawia nowe + ogranicza władze prezydenta który i tak by nie mógł ich znieść osobiście
  • Odpowiedz
@CanisLupusLupus ach ten zły Trump, robi to co obiecał, że zrobi. Budowa muru ruszyla, sanctuary city są powoli likwidowane, giełda rośnie, dolar rośnie, ilość prac rośnie ale hej walić te dane. Bo Trump wziął 2 łyżki lodów a nie jedną
  • Odpowiedz
@CanisLupusLupus: Czego nie widze, serio wytlumacz mi?
Ja wiem, że lewactwo z Fox News i Breitbarta będzie do końca świata wmawiać ludziom, że białe jest czarne, bo sami też są umoczeni i już nie mogą się wycofać
Zmień Fox News na CNN lub NYT lub WaPo.
Tylko widzisz, cały czas możemy sobie poczytać ale dowodów i to twardych brak. No chyba, że mówisz o tych 200tys Dolarów dla paru osób od Rosjan. łapówki
leobenos - @CanisLupusLupus: Czego nie widze, serio wytlumacz mi?
Ja wiem, że lewact...
  • Odpowiedz
Jeszcze coś:

To co to swiadczy o amerykanskim cyberbezpieczenstwie i ich agencjach?

Oczywiście, że jest to kompromitacja amerykańskiego kontrwywiadu, ale to, że zapomnisz zamknąć drzwi do mieszkania, nie znaczy, że ktoś inny ma prawo wejść i wynieść komputer i telewizor.
  • Odpowiedz
@CanisLupusLupus: Wiesz, raczej w tych sprawach jak nie zamknąłeś drzwi to znaczy, że masz słabe zabezpieczenia.
Widzisz, kultura nie obowiązuje w w kręgach dot. bezpieczeństwa kraju.
Chiny włamują się na systemy Rosyjskie a Rosjanie na systemy Chinskie pomimo względnej przyjazzni.

Bede uparty ale wymień przynajmniej z 6 takich powiazan i to nie powiazania w stylu Hotel Trumpa dostaje hajs.

Powiązań z Rosją, konfliktów interesów, działania na szkodę państwa i jego
  • Odpowiedz