Wpis z mikrobloga

• 1
Jakiś #!$%@? z poczty #!$%@?ł mi głośnik blitzwolfa po wyjściu z wer Warszawa. Płaciłem przez PayPal kartą USD z alior banku. Głośnik z #banggood

Jak lepoej zrobić refunda bo BG chyba się wypnie, nie dałem ubezpieczenia. Refund przez PayPal czy przez mastercard? Wysyłka była pdm.
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@romo86: Mi ostatnio "zaginął" telefon. Napisałem do banggood i nie robili problemów z kasą.
Jak ci #!$%@? z poczty dalej będą tak kraść to w końcu chińskie sklepy przestaną wysyłać do Polski.
  • Odpowiedz
@szyps pytanie czy procedura reklamacji którą w takim wypadku przeprowadza wysyłający bardzo obciąża finansowo pocztę, bo jak tak to myślę że w końcu sami ogarną temat. Chyba że kradną ci więźniowie których muszą trzymać bo rząd tak kazał to nic się w temacie nie zmieni.
  • Odpowiedz
@TheShineBox wcześniejszy komentarz pisałem bazując właśnie na tym info że taka sytuacja miała już miejsce. Program zatrudniania tych więźniów w poczcie nie został wygaszony więc dalej oni tam są. Po trackingach widać że paczki docierają do wer Warszawa i tam się urywają, więc albo w wawie albo w następnych werach nim zeskanują ktoś te paczki kradnie.

Ty się człowieku zawahasz czy przejść na czerwonym bo #!$%@? mandat a oni siedzą np.
  • Odpowiedz