Wpis z mikrobloga

No i mogę się po testach podzielić kolejną OP kartą za niedużą kasę Sigurðsson Hero lub OTW (35-40k).

Jeśli kochacie Eriksena na ŚPO i jego strzały z daleka, przy tym panu spadną wam kapcie.

wysoki, pracowistość średnia/wysoka w ataku i to czuć. Ma wadu, bo nie jest szybki, ale to na SPO mi kompletnie nie przeszkadza, bo kontry gonią skrzydłowi albo strikerzy, a ten pan tylko czeka na podanie jak klasyczna 9 i robi super wykończenie albo czeka na granicy pola karnego na podanie i zanim strzelimy już widzimy torpedę w bramce. Tylko 3/3 skillsy i słabszej nogi bolą, ale w sumie nie pamiętam kiedy był sytuacji że potrzebowałem choćby berbatov spina tym zawodnikiem. No i kolejnym mega plusem są podania, to co on wyprawia czasem podając między dwóch obrońców przepuszczających piłkę jak po wylewie coś pięknego. Sam tempa w kontrze nie potrzebuje bo jak ma piłkę to przetrzymuje i podaje ją idealnie dalej do szybszych,

Wszystko zależy od stylu gry. Dla tych co na ŚPO jest najlepszy ktoś w stylu Jesusa to nie ten typ gracza. Dla innych będzie super alternatywa dla erisksena, a kto inny nawet skorzysta na tym zawodniku zdecydowanie więcej niż na ponad dwa razy droższym eriksenie. Aczkolwiek wersji Hero Eriksena nie testowałem i ten może się lepszy ale to już koszt prawie 400k.

#fut
Pobierz shusty - No i mogę się po testach podzielić kolejną OP kartą za niedużą kasę Sigurðss...
źródło: comment_Zjf848oCwvUxVleIgabOQcfdv3LQs1oT.jpg