Aktywne Wpisy

PorzeczkowySok +19
po dwóch miesiącach dotarłem do pani okulistki, powiedziała, że ten mój ból silny oka i wymioty przez 3 godziny co kilka miesięcy, to ona nie wie skąd, ona tam nic nie widzi (hehe), może migrenowe, na kontrolę za dwa miesiące umówion, jak będzie w między czasie kolejny atak to mam obserwować czy to w małym punkcie jest czy promieniuje i gdzie to dokładnie jest
niby wiedziałem, ale tak dużo czasu mija, że
niby wiedziałem, ale tak dużo czasu mija, że

menelf +4
co o mnie myślicie do tej pory, ale tak szczerze

@prawa_reka_sorosa: Tutaj sie zgadzamy. To był wielki błąd. Kobiety sie sprawdzają w domu robiąc obiady ale nie w dyskusjach politycznych a tym bardziej głosowaniu w wyborach. Sens taki jak pojscie do urny z kotem
źródło: comment_x5jPq9b6sy4P38XKaQd1Ax2utD0FEPp3.gif
Pobierzpierdu pierdu, nawet nie mam zamiaru kontynuowac tej bzdurnej dyskusji
Po prostu musicie zrozumiec, ze każdy kto podniesie swoją socjalistyczną łape na Pana Janusza wczesniej czy pózniej ją straci
Cyrankiewicz widzę wiecznie żywy ( ͡° ͜ʖ ͡°) natchnienie nowych pokoleń, te same metody.
I tak. Kobiety przez swoj instynkt macierzynski są bardzo łatwym celem dla socjalistow. Są podatne na te wszystkie bony i zasilki typu 500+ czy mieszkanie+. Lepiej dla spoleczenstwa aby nie zajmowaly się polityką
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f9/Margaret_Thatcher_%281983%29.jpg/1200px-Margaret_Thatcher_%281983%29.jpg