Aktywne Wpisy

kieubasa +62

Ryksa +6
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

Lecz jeśli naprawdę ktoś wyjdzie, obowiązkiem jego będzie ogłosić światu, jak tu ginęli prawdziwi Polacy. Niech też powie, jak tu ginęli w ogóle ludzie mordowani przez ludzi... (Witold Pilecki)
Pamiętajmy, myślmy, wyciągajmy wnioski.
#historia #holokaust #rocznicanadzisiaj
źródło: comment_DjfR5r58P7BAaxI4rjV0qdJxAjVgpd92.jpg
PobierzI taki Pilecki zamordowany po wojnie przez komuchów
Tak, z tą różnicą że system był narzucony z zewnątrz, zaś nazizm był niemieckim wynalazkiem (Ciągle to podkreślali)
@danielemilka: Codziennie w kilku krajach świata, choćby w Korei.
@Shadin: Obywatele polscy, tak. Przez etnicznych Polaków nie uznawani za rodaków. Zabory kompletnie wymazały ze świadomości koncepcję narodu politycznego, nie etnicznego, do tej pory mamy z tym problemy.
To, że nie jest to oczywiste wynika z tego, że Bóg zawsze działa poprzez ludzi, daje im niesamowite zdolności, prowadzenie w sprawie... dlatego to jest "ukryte". i Być może dlatego to wszystko trwało latami, Bogu jest ciężko znaleźć chętnych
źródło: comment_j4Tk6ejAGeHNYpwyAhNmQWi7vn0H6irZ.jpg
Pobierz