Aktywne Wpisy

szczurek_87 +177

mickpl +253
Podatek od pustostanów byłby wybitnie efektywny i ściągalny. Tak, może w latach 90 przechodziłby jakieś przekręty z fikcyjnym najmem na szwagra, ale dzisiaj to będzie margines. Wszystko jest zelektronizowane, przepływ informacji błyskawiczny. Urzędy zaraz miałby patenty typowania oszustów po pomiarach liczników wody czy czymś w tym stylu.
Efekt wprowadzenia oceniam na mrożący. Ceny najmu by poleciały iście na pysk, a coś takiego jak rentierka by się w Polsce zwyczajnie skończyło.
#nieruchomosci
Efekt wprowadzenia oceniam na mrożący. Ceny najmu by poleciały iście na pysk, a coś takiego jak rentierka by się w Polsce zwyczajnie skończyło.
#nieruchomosci

Czy potrzebuję swoich ubrań etc.? Czy zapewnia mi to szkoła, a później word?
Mam zrobioną kategorię B - czy będę musiał robić jeszcze raz badania lekarskie?
Czy żeby przeskoczyć na kat. A muszę robić kurs od nowy czy też zdaję sam egzamin po ukończeniu 24r.ż.
Nigdy nie jeździłem motocyklem i prędko swojego nie kupię (20lv here), ale chciałbym zrobić to prawo jazdy żeby już było no i pojeździć chociażby i L-ką :D
#motocykle #prawojazdy
@adiosk: to zależy. Jeśli zaznaczony jest cały blok to przy okazji B masz ważne badania na kat. A - musisz podejść do wydziału komunikacji i oni to sprawdzą.
U mnie w szkole wymagali tylko własnych rękawic (i to co niżej na egzaminie). Co masz mieć na egzaminie znajdziesz w rozporządzeniu
§ 13 pkt 3 (7