Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 205
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • Odpowiedz
@Haradrim piękne, bywałem na takich imprezach i bylem zawsze tym jedynym co szedł poklepać po plecach mówiąc by się nie przejmował bo kiedy zagra tak jak Mariusz

• Odpowiedz
ale tu nie chodzi o to, że anon jest dumny, że słucha metalu, tylko, że poświęcił parę lat, żeby się nauczyć zaawansowanych technik gry ma gitarze, a ludzie nie potrafią tego docenić, bo nie gra popularnych riffów.

@WykresFunkcji: Jak ktoś nie zna tej "skali zaawansowania", to jak ma mieć chociażby możliwość, żeby to docenić? Dla niego to dalej będzie "gra na gitarze", tutaj nie ma filozofii czy złej woli.
Ja
  • Odpowiedz
@WykresFunkcji: Nie do końca masz rację. Napiszę z własnego doświadczenia. Gdy spędzisz kilkanaście lat z instrumentem, to w pewnym momencie dochodzisz do fundamentalnego odkrycia: CZASAMI MNIEJ ZNACZY WIĘCEJ. Zazwyczaj swoją techniką popisują się ci zawodnicy, którzy - owszem miażdżą przysłowiowego Mariusza - ale sami mają przed sobą jeszcze daleką drogę do wirtuozerii.

Pamiętam swoje pierwsze zespoły. Zawsze chciałem być na wierzchu (jestem pianistą i saksofonistą). Zawsze chciałem się popisywać. Wrzucałem
  • Odpowiedz