@Hannahalla bułkom bliżej do kajzerek czy do klapniętych bułek z maka? Szukam obecnie przepisu na coś w stylu właśnie bułek z maka albo z pasibusa, bo te gotowe do burgerów ze sklepu są takie średnie
@MarianKolasa: Nie wiem jak ani to ani to smakuje. Inwizibyl powiedział że nie smakuje jak kajzerka, nie smakuje jak buła z maka. Bardziej puszyste od mlecznych bułek, po zgnieceniu wraca do swojego kształtu, zapach zbliżony do świeżo wypieczonego chleba, smak maślany.
@Hannahalla tak sobie pomyślałem, że mogę Ci sprzedać też jeden z pomysłów, ponieważ trochę ostatnio eksperymentowałem ʕ•ᴥ•ʔ Jak wrzucisz na patelnię (lub cokolwiek) mięso, posmaruj tą wierzchnią, surową jeszcze stronę musztardą, potem zwyczajnie smażysz taki kotlet z drugiej strony - smakowo fajna sprawa z tego wychodzi, ale może nie pasować do wszystkich dodatków
@Hannahalla: Wygląda smacznie ale bardziej grubego kotleta(?) z wołowiny bym dał.Tak czy inaczej gratuluje świetnie wyglądającego i pewnie smakującego cheeseburgera.
Bułki przepis - zrobiłam z połowy składników, uformowałam 3 bułki
#gotujzhannah #gotujzwykopem #gotujzmikroblogiem #burger
Szamalbym!
Szukam obecnie przepisu na coś w stylu właśnie bułek z maka albo z pasibusa, bo te gotowe do burgerów ze sklepu są takie średnie
O tak mi to opisał.
Jak wrzucisz na patelnię (lub cokolwiek) mięso, posmaruj tą wierzchnią, surową jeszcze stronę musztardą, potem zwyczajnie smażysz taki kotlet z drugiej strony - smakowo fajna sprawa z tego wychodzi, ale może nie pasować do wszystkich dodatków
Weekendy