Aktywne Wpisy

Kagernak +293
Może wygra Trump, może Harris, ale żadna z tych opcji nie zmienia faktu, że ceny w polskim gastro to jakiś k---a żart...
#usa
#usa
źródło: Bez tytułu
Pobierz#raportzpanstwasrodka Ania kioskarka wyhaczyla topik na bazarku i oooo ale swietny, oglada, zachwycona a Magda z tylu zawstydzona bo ona by mogla max to na jedno ramie zalozyc i kompletnie zmieszana odwraca glowe ogladajac jakies meskie dresy bo ewidentnie tez by chciala moc ogladac rzeczy w rozmiarze normalnej kobiety:) a ta Ania jest chyba od niej 6 lat starsza....
źródło: 1234566
Pobierz

#podlasie
#kiciochpyta
Mirki,
Jaka jest pogoda w Białystok?
Co w waszym mieście jest warte zobaczenia? Jakieś ciekawe miejsca do zwiedzenia? Co polecacie?
Będę przejazdem i chciałem coś pozwiedzać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Suheil-al-Hassan
A jeśli chodzi o kuchnie lokalną / tatarską to co polecacie? Ofc żeby też nie zapłacić miliony monet ( ͡º ͜ʖ͡º)
A coś takiego jak kartacze gdzie dobre można pochłonąć?
Za to atrakcje turystyczne, które wymieniłeś w samym Białymstoku przyprawiły mnie o drżenie zupełnie niczego. Nawet nie ziewłem (。◕‿‿◕。)
BTW - Odnośnie drogi do Supraśla (w którym też nic nie ma :D :D) to trzeba bardzo uważać na powrocie, bo debile tak ją zbudowali, że w jednym miejscu droga nagle skręca w lewo, a na wprost masz zajebistą dziurę niczym nie zabezpieczoną. Jak ktoś się wieczorem rozpędzi, to może sobie witki i