Aktywne Wpisy
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Lukaszo5 +35
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj linkRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
W zeszłym tygodniu w czwartek było święto, więc w piątek wziąłem urlop, żeby mieć długi weekend. Pojechałem do rodziców. W piątek ojciec też miał wolne, ale matka normalnie poszła do pracy. Kilkanaście minut przed godziną 15 zadzwoniła do mnie, żebym przyjechał po nią samochodem. Stanąłem pod firmą i czekam. Matka nie wychodzi, więc dzwonię do niej. Mówi, że jeszcze chwilę jej się zejdzie i żebym wszedł. Wchodzę do biura. Poza matką są jeszcze jakieś kobitki 50+ i ta dziewczyna. Spojrzałem na nią dosłownie przez chwilę. Nasze spojrzenia się spotkały i trochę się speszyłem. Wstyd mi było za siebie, bo przyjechałem w takiej nieco już spranej koszulce i w crocsach (tzn. nie w oryginalnych za 100zł, lecz w bazarowych podróbkach za 20zł).
Matka w końcu skończyła i poszliśmy do samochodu. Jeszcze nie zdążyłem włożyć kluczyka do stacyjki, a matka już zaczyna: "no i co? nie ładna dziewczyna?". Potem przez całą drogę truła mi dupę, że da mi jej numer i żebym do niej zadzwonił i zaprosił na kawę. Chyba cała ta sytuacja z przyjazdem i wejściem do biura była przez nią zaplanowana. Już chyba sobie wybrała synową. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Muszę przyznać, że matka faktycznie ma rację - dziewczyna całkiem ładna (około 6,5/10 wg tej skali). Dodatkowo ma miły głos, co również bardzo mi się podoba. Jeśli lubi koncerty, to dodatkowa zaleta, bo ja też bardzo lubię, ale ostatnio nie mam z kim chodzić, bo większość znajomych ma już dzieci.
Trochę mi szkoda, że nie skorzystam z tej okazji. Raczej słabo mi idzie w związkach, więc nie zamierzam się kompromitować przed kimś, kto pracuje z moją matką. Przypadkowe dziewczyny z #badoo lub szybkich randek są o tyle lepsze, że po zakończeniu znajomości szanse na ponowne spotkanie w kilkusettysięcznym mieście są bardzo małe.
#tfwnogf #podrywajzwykopem #randkujzwykopem #rodzice #rodzina
Jak się skontaktujesz z nią ni z tego ni z owego, to może nie być dobrze odebrane... chyba lepiej byłoby
@Kadej: oho :D tak sie wlasnie fake zdemasskowalo :D
to jak @wyjzprz2 juz jednak masz prawo jazdy? :D:D:D:D:D:D::D:D
usun konto frajerze
Nie zdecyduję się z powodów opisanych przez @Lucider5. Od kilku miesięcy siedzą w jednym pomieszczeniu po 8 godzin 5 dni w tygodniu, więc matka pewnie już jej zdążyła naopowiadać głupot na mój temat.
I jak tam Kolego się to rozwineło? Nie powiesz chyba że odpuściłeś taki temat!?