Aktywne Wpisy
kubekdudek +61
Zostawcie plusa aby ankieta mogła trafić do szerszej liczby odbiorców. Wyniki mogą być ciekawe
#samochody #motoryzacja #pytanie #niebieskiepaski
#samochody #motoryzacja #pytanie #niebieskiepaski
Ile miesięcznych wypłat kosztuje wasze auto?
- 1 - 3 msc 43.1% (519)
- 4 - 6 msc 20.0% (241)
- 7 - 9 msc 11.2% (135)
- 10 - 12 msc 9.9% (119)
- 13 - 15 msc 3.7% (44)
- 16 - 18 msc 1.5% (18)
- 19 - 25 msc 1.7% (21)
- 25 - 30 msc 0.9% (11)
- > 31 msc 8.0% (96)
miscellanous +1
Czy Waszym zdaniem picie prawie codziennie jednego-dwóch piwek (no może z przerwami na dwa-trzy dni), to jest już problem, pytam bo mam dobrego kolegę który uważa, że ma wszystko pod kontrolą, wszystko jest dla ludzi itp i co sobie odmawiać przyjemności a poza tym piwo dobrze robi dla zdrowia. Kupuje różne piwa i jak twierdzi, pije głownie dla smaku, samotnie najczęściej w domu przy TV, BTW jego ojciec Ś.P był alkoholikiem. Nie

#polityka #wybory #pis #bekazpisu #bekazkatoli #szkola #nauczyciele #nauczycielka #szkolnictwo #praca #slask #tychy #mikolow #pszczyna
źródło: comment_cWxKJk3eCFryAVgAKvSnVCO7sEwfaFyl.jpg
PobierzNie #!$%@?, Korwin naprawi tymi swoimi śmiesznymi bonami na szkolnictwo i leczenie.
@snusmumriken90: Tak już od prawie 4 lat, teraz zauważyłeś dopiero? ( ͡º ͜ʖ͡º)
2 . Podatki: małe dla małych , duże dla dużych (progresja podatkowa)
3. Dlaczego te same firmy płacą w Skandynawii 15k a w Polsce 3k? Bo to ICH firmy a Polaczki to łase na hajs doobkiewicze i wszystko potrafili sprzedać i zaprzepaścić.
2. Efekt będzie gówniany
3. Większa wydajność pracy, którą można w Polsce podnieść najpierw przez obniżenie podatków.
2. Obniżka podatków =\= pracodawca zapłaci Ci więcej.
Po prostu jego będzie szybciej stać na nowego Bentleya ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@snusmumriken90: Ty chyba nie wiesz o czym piszesz. Chyba z perspektywy Warszawy, bo ja mieszkam w mieście, gdzie zarobki są jednymi z najniższych i pracuję w branży, gdzie taki trik #!$%@? 60% procent firm. Dramat
Obniżka podatków =\= pracodawca zapłaci Ci więcej
@snusmumriken90: Pewnie,
@fenis: Akurat bon edukacyjny wydaje się niezłym pomysłem. Takie połowiczne uwolnorynkowienie edukacji. Połowiczne, bo jednak państwo płaci ale przynajmniej obywatel pokazuje na co ma płacić. Słabe szkoły będą zdychać, lepsze wprost przeciwnie. No i będzie przede wszystkim jakaś motywacja aby dbać o jakość, bo teraz to tak nie za bardzo xD