Aktywne Wpisy

Dzikamery +21
#raportzpanstwasrodka Czujecie jak z tej gęby wali. Nie dosyć ze pasty do zębów używa pewnie raz na pół roku. Skoro do PL nie zabrał a szukał w łazience starej przed 8 lat zdziwiony że nie można wyciągnąć to teraz ząb pół odpadł a on nie czuje potrzeby by iść go naprawić bo nie stać menela. Na dodatek co trzeba robić by język spuch od tego. To jest śmierdziel.
Pcha do
Pcha do
źródło: IMG_5845
Pobierz
szmer_lasu +7
Czy grubo po dwudziestce jestem w stanie jeszcze wyprostować kręgosłup? Z tego co wiem, to normalnie ćwicząc się nie da albo chociaż bardzo trudno (na szczęście ogólnie kręgosłup jest w "dobrym" stanie, więc można ćwiczyć).
Mam skoliozę, kifozę, lordozę i parę jeszcze innych odchyleń.
Pozwolę sobie tutaj postować ze zdjęciami progress (albo jego brak).
Obserwuj/czarnolistuj: #scolioprogress
Niżej
Mam skoliozę, kifozę, lordozę i parę jeszcze innych odchyleń.
Pozwolę sobie tutaj postować ze zdjęciami progress (albo jego brak).
Obserwuj/czarnolistuj: #scolioprogress
Niżej
źródło: image
Pobierz

#bitcoin #kryptowaluty
@ZespolmBanku to jest k---a jakiś absurd by blokować najbardziej uregulowaną i kontrolowanąprawnie giełdę. Oni się spowiadają z AMA/KYC przed stosownymi urzędami. Jak usprawiedliwiacie blokowanie takiego podmiotu?
Nie pochwalam tego ale ich rozumiem.
W Polsce prawnym środkiem płatniczym jest waluta emitowana przez NBP. To że jakaś prywatna firma świadczy usługi w tym zakresie nie znaczy że moze robić co chce.
źródło: comment_nsuItL8JmPJTzwnMhzTfFMwwSeoGLL97.jpg
PobierzPotwierdzam, właśnie wykonałem testowy przelew na Coinbase
@OPcodeRTI: jakbyś chciał to już działa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@cyberpunkbtc: Jednak zespol mBanku na wykopie ma wieksze mozliwosci niz konsultant na czacie. Od konsulatanta dostalem tylko formulke ctrl + c, ctrl + v, a nastepnie zlozylem reklamacje.
@hash6785: a to pisałeś z nimi na PW? dawałeś dane itp?
A zasilenie coinbase bede robił kartą wielowalutową. Szybciej a wyjdzie na to samo co przelew z konta euro.