Wpis z mikrobloga

Miraski, rozbiera ktoś coś dla różowych ? Moja zaczęła mi zazdrościć kolekcji, więc chciałem jej kupić coś na start, a potem niech też zacznie marnować coś z wypłaty ( ͡° ͜ʖ ͡°) jeśli będzie też przy okazji coś męskiego, chętnie przejrzę. Najlepiej odbiór osobisty w Warszawie ew. paczkomat (ʘʘ) #rozbiorka #perfumy
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@robvan: No dokładnie, ale to z drugiej strony pewnie pokrywa się jakoś z rozkładem użytkowników vikop.ru ogółem ( ͡° ͜ʖ ͡°) niemniej racja, praktycznie nikt nie rozbiera damskich zapachów, ewentualnie jakieś uni
@pawelwojciech dzięki, poszukam na razie tutaj. Na zewnątrz to jeszcze na FB na grupce Kup pan flaszkę jest dużo damskich.
  • Odpowiedz
@wonsz_zabujca: Damskie są też ciekawe, tylko trzeba się wkręcić w temat.
Ja np nie robię rozbieranek, bo mieszkam w uk i byłoby cięzko mimo że mam atomizery czy butelki.
  • Odpowiedz
@robvan: A prawda jest taka, że przed wpisami dr_love prawie wszystkie pytania na tagu były od mirków, którzy pytali się jakie zapachy najbardziej przyciągają kobiety. Po serii ciekawych wpisów o męskich perfumach faceci zaczęli tłumnie przybywać na tag. Dodaj jeszcze to, że na wykopie większość to faceci :D. I taka to historia skąd tutaj tyle mirasów, a nie mirabelek ;). Na przykład w perfumowych grupach na fb, większość stanowią kobiety.
  • Odpowiedz
@makrel_gieldowy: Powiem szczerze, że nawet nigdy nie zastanawiałam nad istnieniem dedykowanych grup. Z pewnością ułatwia to szukanie perełek i dzielenie się spostrzeżeniami. Przykład zaangażowania kobiet na grupach na fb podałam raczej dla zrównoważenia, pokazania, że udział pewnych grup w zależności od portalu może być inne. Jak dla mnie dzielenie się na grupki jest zupełnie niepotrzebne, zwłaszcza, że rozróżnienie na zapachy damskie i męskie nie powinno być sztywne, tylko zależne od
  • Odpowiedz