Aktywne Wpisy

mirko_anonim +13
✨️ Znudzenie życiem bez alkoholu - co dalej? Ⓘ
Za kilka dni będę miał równy rok jak nie piję alkoholu, Niby miała to być wielka zmiana, a nie czuje niczego. Prócz większej nudy. Nie piłem pewnie jakoś mega dużo, raczej w weekendy, czasem przez pt-sob-nd po kilka piw, a czasami wydoiłem 0,7 w----y do monitora.
Nie wiem. Mam dalej czekać i coś się zmieni czy wrócić ale np. pić rzadziej. Nie mam co robić
Za kilka dni będę miał równy rok jak nie piję alkoholu, Niby miała to być wielka zmiana, a nie czuje niczego. Prócz większej nudy. Nie piłem pewnie jakoś mega dużo, raczej w weekendy, czasem przez pt-sob-nd po kilka piw, a czasami wydoiłem 0,7 w----y do monitora.
Nie wiem. Mam dalej czekać i coś się zmieni czy wrócić ale np. pić rzadziej. Nie mam co robić

MrProfeska +255
Ale combo: amstaff, uciekający właściciel, brak szczepień psa.
#psy #patologia #psiarze #patologiazmiasta #patologiazewsi #krakow
#psy #patologia #psiarze #patologiazmiasta #patologiazewsi #krakow
źródło: image_picker_9B6A2DC3-C373-488F-9292-89509830F2D0-507-000000019F99F6B0
Pobierz

Lewactwo bóldupi przy każdej przekłamanej, nieprecyzyjnej albo generalizującej informacji o nich, ale sami hipokryci lubią to robić. Lewactwo to rak intelektualny.
źródło: comment_rYgfdwHcEemRnYnlLvsKbOGjTpM9jYcq.jpg
PobierzW każdym razie generalizujesz a o to bóldupi lewatcwo przy każdej nadarzającej się okazji. Więc jesteś hipokrytką.
Na MN zadymy były wyłącznie wtedy gdy rządziło PO. I pojawiały się nawet grupy zamaskowane, które wychodziły zza kordonów policji. W innych latach jakoś nie było zadym i na marszu była nawet
Kostka brukowa nie lubi tego.
http://wyborcza.pl/1,75968,16963167,Twarz_zakrywa_przestepca__Polemika_o_kominiarkach.html
http://wyborcza.pl/1,75398,12860126,Posel_PiS__Narodowcy_odwoluja_sie_do_archaicznej_i.html
Ja mam tylko jedno pytanie. Kiedy to Marsz Niepodległości przechodził przez Rondo Daszyńskiego? ( ͡
źródło: comment_j2wiiAgp9q3EsIt6BOaUw5wEgnCIUPk2.jpg
Pobierzpod takim tytułem HIVy z antify zorganizują swoją demonstrację?
źródło: comment_S1nONN5FF04hbGNtAQAzuJfk5ojrUBlm.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Zborro: Wy tam po lewej stronie to wszystkich uważacie za ONR-owców? Oblężona twierdza mocno. I kto tu ma urojenia?! XDDDDDDD
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@MiKeyCo: zdjęcie z mn z 2012 r
http://wyborcza.pl/1,75398,12838735,Marsz_Niepodleglosci__Tak_ida_narodowcy.html
Masz podpis "Starcia chuliganów z policją na ul. Grzybowskiej (Fot. Agata Grzybowska / Agencja Gazeta)". Oczywiście jak fakty są nie po twojej linii to znaczy, że są lewackie i tym gorzej dla faktów.
źródło: comment_vaLnYnDGleGF4qb2GNj8suM1eDEpcgpR.jpg
Pobierz@kadbery: Już się odniosłem do
źródło: comment_2UEkCE5FJ7wkxCaxzleXYlZf8x9RpYbR.jpg
Pobierz@MiKeyCo: czekaj, czekaj, to Marsz Niepodległości nie idzie przez Wisłę Poniatowszczakiem? Wkręcili mnie tyle razy... To z kim/i co ja manifestowałem?
A, to z dzisiaj, gdybyś chciał dołączyć: Trasa. 11 listopada o godzinie 14:00 ruszymy z Ronda Dmowskiego,