Aktywne Wpisy

wykop +25
Zmiany w lewym menu!
Od dziś znajdziecie tam sekcję z obserwowanymi tagami. Dzięki niej szybciej dotrzecie do treści, które naprawdę Was interesują - bez klikania w dodatkowe zakładki.
To zmiana przygotowana w odpowiedzi na Wasze prośby. Niby drobna, a sprawia, że korzystanie z Wykopu staje się wygodniejsze i bardziej dopasowane do Waszych potrzeb!
Sprawdźcie
Od dziś znajdziecie tam sekcję z obserwowanymi tagami. Dzięki niej szybciej dotrzecie do treści, które naprawdę Was interesują - bez klikania w dodatkowe zakładki.
To zmiana przygotowana w odpowiedzi na Wasze prośby. Niby drobna, a sprawia, że korzystanie z Wykopu staje się wygodniejsze i bardziej dopasowane do Waszych potrzeb!
Sprawdźcie
źródło: wykop
Pobierz
blinkarA +6
Chłopak z tindera po pierwszej randce zaprasza mnie na wspólny wyjazd do Chorwacji na jego koszt.
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem

Wydaje mi się że spokojnie mozna zmniejszyć rozmiary bloku do 100KB a i tak nikt nie zauważy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Mój bot będzie kiedyś gasił światło na tym tagu.
Napiszę mu kiedyś do tego specjalny moduł.
Z podkładem The End Doorsów.
#bitcoin #kryptowaluty
źródło: comment_MWWqJY9cKyfCoCFv2tmj8j6XcpB27HCt.jpg
Pobierz@OPcodeRTI: jasne, nie ma transakcji.
To zakłada sytuację jakiegoś krachu bądź bana na infrastrukturze. W takiej sytuacji, co z tego że prześlesz blok poza infrastrukturą, skoro nikt go nie wykopie. Mining wymaga prawie posiadania na wyłączność elektrowni obok domu ( ͡° ͜ʖ ͡°), także raczej się nie ukryje przed władzą, a w przypadku krachu sieci i tak minerzy
Warto obserwować hashrate, który w ostatnich miesiącach bardzo wzrósł. To jak obserwować co robią miliarderzy w systemie walut fiducjarnych.
1. Zawsze pozostanie ktoś kto ma najtańsze źródło energii i jemu będzie zawsze opłacać się.
2. Po 2016 blokach następuje regulacja, trudność kopania spada, opłacalność wzrasta a niektórzy spowrotem włączają koparki.
Nie ma strachu.
https://tradeblock.com/bitcoin/mining/
Masz jakieś statystyki, jak wygląda przeciętny użytkownik darknetu?
Płynność jest jedynym problemem, ale BTC kiedyś też miał niewielką płynność i mimo wszystko zrobił karierę w darknecie.
Prawdziwa skarbnica wiedzy z ciebie
A nie... Chwila... ( ͡° ͜ʖ ͡°)