Wpis z mikrobloga

Obraz mempoola to odbicie tagu BTC . Zostały tylko boty i trolle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wydaje mi się że spokojnie mozna zmniejszyć rozmiary bloku do 100KB a i tak nikt nie zauważy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

Mój bot będzie kiedyś gasił światło na tym tagu.
Napiszę mu kiedyś do tego specjalny moduł.
Z podkładem The End Doorsów.

#bitcoin #kryptowaluty
O.....I - Obraz mempoola to odbicie tagu BTC . Zostały tylko boty i trolle ( ͡° ͜ʖ ͡°...

źródło: comment_MWWqJY9cKyfCoCFv2tmj8j6XcpB27HCt.jpg

Pobierz
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@OPcodeRTI: pełny źle, pusty też źle? Zdecyduj się :) Segwit i agregacja transakcji działa a to są tego efekty, to była bardzo dobra zmiana. Wszyscy płakali, że zapchany, że drogo to mają teraz czego chcieli.
  • Odpowiedz
@bankster: ...a co ma segwit do ilości transakcji, których poprostu nie ma, z tego co kojarzę cyber zawsze jechał na giełdy że nie robią batchingu, a skoro giełdy nie robią to kto ma robic? indywidualny user nie ma po co
  • Odpowiedz
...a co ma segwit do ilości transakcji, których poprostu nie ma

@OPcodeRTI: jasne, nie ma transakcji.

z tego co kojarzę cyber zawsze jechał na giełdy że nie robią batchingu, a skoro giełdy nie robią to kto ma
  • Odpowiedz
@bankster: To przesyłanie drogą radiową, brzmi fajnie ale imho bez znaczenia dla BTC.
To zakłada sytuację jakiegoś krachu bądź bana na infrastrukturze. W takiej sytuacji, co z tego że prześlesz blok poza infrastrukturą, skoro nikt go nie wykopie. Mining wymaga prawie posiadania na wyłączność elektrowni obok domu ( ͡° ͜ʖ ͡°), także raczej się nie ukryje przed władzą, a w przypadku krachu sieci i tak minerzy
  • Odpowiedz
@OPcodeRTI: Nie jestem ekspertem ale bearmarket na krypto trwa dluzej niż tydzień, z moich wyszukiwań wynika że są to miesiące . Wydaje mi się że lecimy jeszcze w dół. Opadająca fala, stabilizacja kursu na jakimś poziomie i mniejsze hossy po drodze.
  • Odpowiedz
@pigularz: wskaźnikiem dna i zmiany trendu zwykle była kapitulacja górników a do tego jeszcze daleko.
Warto obserwować hashrate, który w ostatnich miesiącach bardzo wzrósł. To jak obserwować co robią miliarderzy w systemie walut fiducjarnych.
  • Odpowiedz
@bankster: zbyt skomplikowane dla zwykłych użytkowników dark netów XD
Masz jakieś statystyki, jak wygląda przeciętny użytkownik darknetu?
Płynność jest jedynym problemem, ale BTC kiedyś też miał niewielką płynność i mimo wszystko zrobił karierę w darknecie.
  • Odpowiedz