• Wykop.pl
  • Wykopalisko 545
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      Przegrywiusz 2 tyg. temu

+5

Przez geny które dały mi paskudny wygląd do tego brak dynamizmu i ryj który nigdy się nie uśmiecha nie poznam dziewczyny. Wszyscy powtarzają żeby się uśmiechnac do dziewczyny ohoho i chciałbym czasami naprawdę mam to w głowie ale ja już nie umiem się uśmiechać w ogóle nie umiem i się nie uśmiecham. Banda tych wieśniaków mówi że wzrost się nie liczy ani rozmiar a gdyby różowa miała do wyboru 3 chłopaków wszyscy ta sama wiedzą te same doświadczenia zdolności i wszystko czego nie dotkniesz maja to samo ale różnią się tym że numer 1 jest manletem z dużym nosem i lekkim garbem 2 jest średniego wzrostu czyli 180-190cm lordoza ale sylwetka w miarę i do tego krzywy ryj i 1 i 3 maja po 15cm a 3 to chad 195cm fozlozysty szkielet 25cm i zarysowania szczęka do tego oczy łowcy no to chyba nie muszę pisać jakby się potoczyło to wszystko. Manlet ginie od strzała chada a średni walczy ale ostatnlecznie brakuje mu sił i strzela samoboja.
      #przegryw

+: NieMaSzans, KontrastWykop +3 innych
      • udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        xenia 2 tyg. temu via Android

0

@Przegrywiusz znalazłbyś, gdybyś używał przecinków

• udostępnij
          • Link
      •  
        Przegrywiusz 2 tyg. temu

0

@xenia: Pisze na szybko bo jestem pracy zazwyczaj używam a poza tym jesteś p0lką więc wypatt z tagu

• udostępnij
          • Link
      •  

+1

@Przegrywiusz w pracy to się pracuje a nie sra takimi rzeczami, jesteś po prostu analfabetą. lepiej być p0lką niż przegrywem xD

+: Agbonlahor
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Przegrywiusz 2 tyg. temu

0

@xenia: Do człowieka napisałbym żeby wszedł na mój profil i zobaczył że używam ale na takie coś jak ty nie będę tracił więcej czasu wypatt z tagu już cię tu nie ma. A robić to ci na łeb mogę.

• udostępnij
          • Link
      •  
        NieMaSzans 2 tyg. temu

+2

@xenia: p0lka gorsza od wszystkiego, słuchaj się i wypad z tagu.

+: Przegrywiusz, Lepper3001
        • udostępnij
          • Link
      •  

0

@Przegrywiusz to ja nie będę tracić czasu na czytanie wysrywów jakiegoś leszcza xD

• udostępnij
          • Link
      •  
        Asterling 2 tyg. temu

+1

@Przegrywiusz: No ale to akurat logiczne że najbardziej pożądany jest ładny, tak samo nikt nie chce przecież brzydkiej laski.

+: Agbonlahor
        • udostępnij
          • Link
      •  

0

@NieMaSzans XDDDDDD

• udostępnij
          • Link
      •  
        Killeras 2 tyg. temu

0

@Przegrywiusz: myślałeś, żeby nadrabiać braki w wyglądzie charakterem i statusem społecznym?

• udostępnij
          • Link
      •  
        Przegrywiusz 2 tyg. temu

0

@xenia: A ja nie będę tracił czasu na karpia wracaj zasysać fleta chada bo do świąt niedługo i mu się znudzisz.

• udostępnij
          • Link
      •  
        Przegrywiusz 2 tyg. temu

0

@Asterling: P0lki i rycerze twierdzą że nie ma brzydkich lasek. A mi się często podobają takie na które inni nie patrzą

• udostępnij
          • Link
      •  
        Przegrywiusz 2 tyg. temu

0

@Killeras: No ale to też nic nie dało

• udostępnij
          • Link
      •  
        Asterling 2 tyg. temu

0

@Przegrywiusz: Ja ci akurat gwarantuję że nawet te na które niby się nikt nie patrzy też mają spore powodzenie xDD A co do brzydkich to wiadomo że są.

• udostępnij
          • Link
      •  
        Przegrywiusz 2 tyg. temu

0

@Asterling: Przecież wiem jak jest nie musisz mi oczywistość pisać

• udostępnij
          • Link
      •  
        Killeras 2 tyg. temu

0

@Przegrywiusz: to źle próbowałeś

• udostępnij
          • Link
      •  
        Przegrywiusz 2 tyg. temu

0

@Killeras: Dobra napisz mi od razu uderz pięścią czy wyjdź pobiegać a nie

• udostępnij
          • Link
      •  
        Asterling 2 tyg. temu

0

@Killeras: No ciekawe jak można niby podnieść swój status społeczny inaczej niż poprzez pieniądze XD

• udostępnij
          • Link
      •  
        Przegrywiusz 2 tyg. temu

0

@Asterling: P0lki podnoszą robiąc lache ważnym chadom

• udostępnij
          • Link
      •  
        Killeras 2 tyg. temu

0

@Asterling: możesz w grupie na studiach być typem, którego wszyscy lubią, bo pomagasz innym i jesteś duszą towarzystwa na wyjściach i od razu masz inny status w mikrospołeczności ewentualnie robić to samo w pracy xD
        jak pokazujesz się w grupie ludzi i wiedziesz prym to ludzie z zewnątrz widzą cię jako dynamiczną osobę

@Przegrywiusz:
        co chwilę latają tu legitne protipy jak nie umiesz z nich skorzystać i wyjść ze spierdolenia to jesteś głupi, a nie spierdolony sensu stricto

• udostępnij
          • Link
      •  
        Przegrywiusz 2 tyg. temu

0

@Killeras: Czyli 99% tagu jest według ciebie glupia

• udostępnij
          • Link
      •  
        Killeras 2 tyg. temu

0

@Przegrywiusz: zapraszam na kara po lepsze protipy jak ci się tu nie podoba

GIF

źródło: 1530648120493986488.gif (1.01MB)

• udostępnij
          • Link
      •  
        Przegrywiusz 2 tyg. temu

0

@Killeras: Wsadz se lityl fingera wiesz dzie

• udostępnij
          • Link
      •  
        NieMaSzans 2 tyg. temu

+3

@Killeras: Piszesz ludziom którzy są aspołeczni, często boją się wychodzić z domu żeby zostali wodzirejami przecież wiadomo, że to nie przejdzie. Z resztą brzydki mężczyzna nigdy nie zostanie postacią wiodącą bo nikt go poważnie nie potraktuje.

+: kamil150794, Przegrywiusz +1 inny
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Hellbike 2 tyg. temu

0

@Przegrywiusz: stary, no przecież to oczywiste, że bycie ładnym jest bardziej porządaną cechą, niż bycie brzydkim xD laskę też pewnie wolisz ładną, niż brzydką. Lol. O czym ty w ogóle stary piszesz? Jak jesteś brzydszy, to musisz po prostu nadrobić osobowością. Jak jesteś brzydszy ale zajebisty, to nawet z Chadem możesz konkurować. No ale jeśli jesteś brzydki i do tego nudny i przeciętny, no to nie ma już ratunku ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@NieMaSzans większość dusz towarzystwa, które znałem, to wcale nie były atrakcyjne osoby, więc generalnie się z tobą nie zgadzam.

• udostępnij
          • Link
      •  
        Przegrywiusz 2 tyg. temu

0

@Hellbike: Wy macie minusowe IQ nie rozumiecie co się pisze. Jak ogarniecie to wtedy komentujcie. Czytaj mój post dopóki nie zrozumiesz.

• udostępnij
          • Link
      •  
        Hellbike 2 tyg. temu

0

@Przegrywiusz: xD jestem członkiem mensy.

• udostępnij
          • Link
      •  
        Przegrywiusz 2 tyg. temu

0

@Hellbike: No to wstyd nie rozumieć co się pisze będąc członkiem mensy. A tak naprawdę to nie mensy tylko mendy.

• udostępnij
          • Link
      •  
        Granat556 2 tyg. temu via Android

0

@Przegrywiusz Chad = pała o długości 25cm ? Chyba trochę przegiąłeś

• udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

s7e0n5g1a 11 godz. temu

+1256

Wstawamy

odpowiedzi (12)

brzusio 11 godz. temu

+1165

MÓJ BOŻE DWIE ŻONY ALEŻ ŚMIESZNIE! NO NIE WYCZYMIE!
      KWIIIK...
      #polskifilm

odpowiedzi (96)

fstab 9 godz. temu

+216

I wyjaśnij komuś, ze to nie wibrator czekał na ciebie na magazynie. Pół firmy ma bekę ze mnie xD
      Nie uwierzę, że nie zrobili tego celowo!

#heheszki #truestory #elektronika #xiaomi

odpowiedzi (32)

• pełna lista

Wykopalisko

• YouTube blokuje wRealu24. Rola: Walczmy, bo nas zgnoją i zniszczą YouTube blokuje wRealu24. Rola: Walczmy, bo nas zgnoją i zniszczą 448
    • Pomoc dla 12-letniej Weroniki. Ma tylko połowę serca. Pomoc dla 12-letniej Weroniki. Ma tylko połowę serca. 129
    • Polskie Radio robi aferę, bo transpłciowa kobieta uczyła pierwszej pomocy Polskie Radio robi aferę, bo transpłciowa kobieta uczyła pierwszej pomocy 210
    • Znamy nazwiska i funkcje wszystkich sędziów powołanych w PRL Znamy nazwiska i funkcje wszystkich sędziów powołanych w PRL 105
    • Lawina Ukraińców z podrobionymi prawami jazdy. Chcą zostać zawodowymi... Lawina Ukraińców z podrobionymi prawami jazdy. Chcą zostać zawodowymi... 82
    • Sosnowiec: W sklepie Aldi ukradli odkurzacz i pobili ochroniarza.... Sosnowiec: W sklepie Aldi ukradli odkurzacz i pobili ochroniarza.... 67
    • UE: Przemysł stalowy jest w krytycznej sytuacji UE: Przemysł stalowy jest w krytycznej sytuacji 65
    • Hulajnoga elektryczna + prąd  = bomba z opóźnionym zapłonem Hulajnoga elektryczna + prąd = bomba z opóźnionym zapłonem 90
    • Człowiek z 7-sekundową pamięcią Człowiek z 7-sekundową pamięcią 60
    • Remontowali przejście graniczne. Do dziś nie dostali pieniędzy Remontowali przejście graniczne. Do dziś nie dostali pieniędzy 46

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka 4konserwy ciekawostki ekonomia europa finanse geopolityka gospodarka hahard heheszki historia kultura medycyna motoryzacja muzyka niemcy pieniadze policja polityka polska religia rosja samochody sport swiat usa zainteresowania zdrowie

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.