Aktywne Wpisy

asdfiksowy +24
Nie wiem jak ludzie mogą pisać posty o tym że Nawrocki był gorszy od Trzaskowskiego (chodzi tylko o efekt telewizyjny)
Prawda jest taka że każdy nawalał w trzaskowskiego nawet Hołownia i Senyszyn, co dawało taki efekt dla oglądającego jakby był on rzeczywiście jakimś "złym" człowiekiem. Ponadto przy takim torpedowaniu nie radził sobie z pytaniami, jak to w przypadku polityków PiSu i PO wygląda po prostu nie odpowiadał na pytania (identycznie jak Nawrocki).
Prawda jest taka że każdy nawalał w trzaskowskiego nawet Hołownia i Senyszyn, co dawało taki efekt dla oglądającego jakby był on rzeczywiście jakimś "złym" człowiekiem. Ponadto przy takim torpedowaniu nie radził sobie z pytaniami, jak to w przypadku polityków PiSu i PO wygląda po prostu nie odpowiadał na pytania (identycznie jak Nawrocki).

#raportzpanstwasrodka o co chodzi z Paterem i "Domkami na Madagaskarze"? on ma cos wspólnego z prężnie powstającym Osiedlem Lechia?
Niech się mury pną do gory!
Niech się mury pną do gory!
źródło: image
Pobierz

#legodamwa <-- pod tym tagiem umieszczam wszystkie moje zestawy #lego
Lista z moimi zestawami: https://brickset.com/sets/ownedby-ziomal
Dzisiaj nielubiane przez Was Brickhead'y. Stary Go Brick Me, tegoroczny Strach na wróble (na Halloween) oraz Elfy i Renifer (Święta Bożego Narodzenia).
Brickheadz 41597
Pojawił się w 2018
708 elementów
Cena katalogowa: 129,99 zł
Brickheadz 40353
Pojawił się w 2019
281 elementów
Cena katalogowa: 89,99 zł
Brickheadz 40352
Pojawił się w 2019
177 elementów
Cena katalogowa: 49,99 zł
#chwalesie #pokazzakupy
93. Architecture 21027
92. Ninjago 70679
91. Creator Expert 10252
90. Creator Expert 10242
89. Creator Expert 10220
88. Creator Expert 10264
87. Creator Expert 10265
86. Wszystkie zestawy
źródło: comment_WTfcHG7omnfAhYXwr4jQxdRgTkVOnTqY.jpg
Pobierz@dobrzecisiewydaje: no już, już. Nie denerwuj się tak, bo złość urodzie szkodzi. W tej serii więcej BH już nie będzie - obiecuję ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@dobrzecisiewydaje: i 700 klocków
@dobrzecisiewydaje: spójrz sobie na akcesoria jakie są w tym w zestawie. Dodatkowo 2x taniej za klocka wychodzi niż inne BH
@dobrzecisiewydaje: nareszcie! Zajęło mi to prawie rok, ale się w końcu udało:
https://www.wykop.pl/wpis/37743497/legodamwa-lt-pod-tym-tagiem-umieszczam-wszystkie-m/#comment-132515531
źródło: comment_fQLvMHkF22FoT9etVkQBINvMgIepOeqe.jpg
Pobierz