Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@yourij: definicją flooda w użyciu moderacji jest: Flood - powód do bana dla osoby niewygodnej i niezgadzającej się z ogólnym nurtem rozumowania administracji i moderacji. Słabsza wersja trolowania.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Limonene: jak się zmieniło to niech zrobią podmiankę definicji i nikt nie będzie się dziwił czemu te zgłoszenia są odrzucane.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@yourij: nie znasz się. Ja dostałem bana za spam za wrzucenie 2 znalezisk. W odstępie 11 miesięcy. Po odwołaniu zmienili mi powód na flood. Czyli flood to wrzucenie 1 treści raz a nie kilku podobnych kilka razy
  • Odpowiedz
@yourij: zgłaszałem też i jego posty dalej wiszą. Wrzuca wszystkie tagi jakie się da by wszędzie było widać a moderacja sobie śpi no ale typowe XD pewnie to ktoś z rodziny haha
  • Odpowiedz
@yourij: Też zgłaszałem i wszystkie zgłoszenia nieprawidłowe. A jak kiedyś wrzuciłem screenshota wypowiedzi moderacji to nie było problemu, bym spadł z rowerka na dwa tygodnie ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@yourij: Też zgłaszałem i wszystkie zgłoszenia nieprawidłowe. A jak kiedyś wrzuciłem screenshota wypowiedzi moderacji to nie było problemu, bym spadł z rowerka na dwa tygodnie ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@matixrr: mnie nie chodzi o tego konkretnego typa, zawsze mogę dać go na czarną listę i po problemie...
Tu chodzi o zasady. Na xuj ta moderacja, skoro podstawowego zadania nie spełnia.
Ja rozumiem pomyłkę, jednorazowy komentarz co by się uchował... ale tu nie ma pomyłki, to celowe upośledzenie :)
  • Odpowiedz