Wpis z mikrobloga

@Bananowymauolat: Nope - w każde wakacje - 4 miesiące pracuje za granicą - czyli - odłożyłem tyle w 8 miesięcy pracy w Austrii przy ziemniakach; bo byłem 4 miesiące po 1 roku studiów i 4 miesiące po 2 roku studiów. Dodatkowo pracuje za nieco najniższa krajową w firmie, która produkuje wykrojniki.
  • Odpowiedz
bo samotne madki z zakładami fryzjerskimi, manicure nie mają co do gara włożyć

@kodecss: no i prawidłowo. Jak ktoś pracuje i zarabia na siebie to niech pracuje. Państwo pracownikom dało c---a, a 500+ i emerytury daje bez problemu.
  • Odpowiedz
@Jaroslaw_Keller: ale czy ja mówiłem że ma. Typ mnie pytał skąd mam pieniądze to mówię. Mam 40 tysięcy więc wolną ręką licząc, że utrzymam się za to jakieś 26 miesięcy. Jak mi się skończy hajs wtedy się zacznę martwić do do gara włożyć. Jednak przypuszczam że za 26 miesięcy będzie po wszystkich no chyba, że zdechnę wcześniej na to wszystko.
  • Odpowiedz
@kodecss: No straszne, że ktoś chce mieć za co jedzenie kupić xD Powstanie podziemia fryzjerskiego i kosmetycznego to był pewniak po tym zamknięciu. Wcześniej w salonie robiono gdzie można było kontrolować zachowywanie procedur bezpieczeństwa a teraz będą przyjmowały w domu gdzie mogą wszystko swobodnie łamać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Leszcz_pancerny_w_rzucik_malowany: ale ludzie gdzie ja napisałem, że coś mnie śmieszy.
Nie wiem wam wypala mózgi od tego siedzenia w chacie.
Skomentował tylko tyle, że baba prześmiewczo napisała że za usługę 32 tys złotych a pewnie osoba wrzucająca post dostała 300 privów, że mogą ją obciąć w domu.
I tyle w temacie.
Weź wyciągnij coś z kości ogonowej czy coś.
  • Odpowiedz