Aktywne Wpisy
czwartafaza +638
Siedzę tutaj już z 10 lat i główna to od dawna był psychiatryk, ale ostatnio mirko to też niezłe Tworki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jakieś kręcenie korbą, co drugi wpis to nienawiść do kobiet, wyśmiewanie Uznańskiego bo wykopkom nie podoba się jego żona czy coś. A połowy szamba nawet nie widzę bo wszystko wrzucam na czarnolistę.
Nie ma już miejsca w internecie które byłoby normalne. Kiedyś były fora,
Nie ma już miejsca w internecie które byłoby normalne. Kiedyś były fora,

JakDorobic_com +46
Witam w kolejnym tygodniu naszych zmagań. Kolejne #rozdajo i kolejna stówka na zakupy w Allegro do zdobycia.
Zasady są proste jak zwykle. W komentarzu piszecie odpowiedź na pytanie: jakiej jednej rzeczy o finansach żałujesz, że nie wiedziałeś/aś wcześniej?
…oraz zostawiacie plusik.
A
Zasady są proste jak zwykle. W komentarzu piszecie odpowiedź na pytanie: jakiej jednej rzeczy o finansach żałujesz, że nie wiedziałeś/aś wcześniej?
…oraz zostawiacie plusik.
A
źródło: rozdajo wykop jakdorobic
Pobierz

W poniedziałki, zgodnie z nowopowstałą tradycją, głosujemy półfinał A.
Link do głosowań trzeciej kolejki w półfinale A.
Ze względu na masowy trolling, proszę każdego użytkownika o podanie swojego nicka z wykopu. Każdy użytkownik ma prawo do jednego głosu.
Jeżeli ktoś jeszcze nie zagłosował w innych półfinałach, to zachęcam do zrobienia tego teraz - link do głosowania w półfinale B, oraz link do głosowania w półfinale C.
Kierowców chyba nie muszę przedstawiać, ale jeżeli ktoś ma jakieś wątpliwości, to przygotuję jakieś podsumowanie pojedynczych największych osiągnięć każdego z nich. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Następne zestawy wjadą w poniedziałek, i będą głosowania trzeciej kolejki półfinału A - zgodnie z tym, co mieliśmy w fazie grupowej, kontynuujemy układ głosowań poniedziałek - środa - piątek. Proszę o nietrollowanie - głosujemy obiektywnie (nawet ja nie hejtuję Alonso za wszelką cenę), i żeby każdy oddał głos dokładnie jeden raz. Trollując i głosując wielokrotnie psujecie w ten sposób całą zabawę. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Tak jak pisałem, dodałem jedno pole, póki co testowo - należy podać swój nick z wykopu. Może w ten sposób odechce się trollowi mieszać w zabawie. Przez twoje zabawy zepsuty został wynik nie tylko tej jednej ankiety w którą celowałeś, ale także i trzech pozostałych.
Po raz pierwszy mieliśmy dominację - swój zestaw zdominował Michael Schumacher. Nie spodziewałem się, że zdarzy nam się to poza fazą grupową.
Poniżej tabelka po pierwszej kolejce. Póki co jeszcze niewiele mówi, ale wraz z wypełnianiem się wynikami będzie dawać coraz lepszy obraz sytuacji.
Od pewnego czasu dostępne są też pełne wyniki fazy grupowej, w excelku podlinkowanym TUTAJ.
#rankingf1 #f1
źródło: comment_1595249453ZSehXty9a36f3vGBr4RBE0.jpg
Pobierz