@Morenk4: w rzeczywistości to 619 dni (bo pierwszy wpis był 14.11.2018) ( ͡~ ͜ʖ͡°) A żeby nie ominąć następnych, to zapraszam do obserwowania mojego tagu: #legodamwa, bo wpisów będzie na pewno więcej w przyszłości
W pudełkach to trzymasz czy poskładane w jakiś gablotach?
@albertbranka: większość jest ciągle w oryginalnych (zamkniętych pudełkach), ale kilkanaście zestawów mam już zbudowanych i stoją w różnych miejscach w mieszkaniu. A trzymam je tak (oraz dodatkowo na biurku robionym na zamówienie, którego nie widać na tym zdjęciu):
#legodamwa <-- pod tym tagiem umieszczam wszystkie moje zestawy: https://brickset.com/sets/ownedby-ziomal
Kilka razy już pisałem, że lubię smoki. Więc dzisiaj wpada kolejny do kolekcji:
Lego Ninjago 71718
Liczba elementów 321
Zestaw z roku 2020
Cena katalogowa 89,99 zł
#lego #smoki
źródło: comment_1595676474DGNfbnrRU83YBvJNurb4GX.jpg
Pobierz@Morenk4: w rzeczywistości to 619 dni (bo pierwszy wpis był 14.11.2018) ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
A żeby nie ominąć następnych, to zapraszam do obserwowania mojego tagu: #legodamwa, bo wpisów będzie na pewno więcej w przyszłości
@albertbranka: większość jest ciągle w oryginalnych (zamkniętych pudełkach), ale kilkanaście zestawów mam już zbudowanych i stoją w różnych miejscach w mieszkaniu.
A trzymam je tak (oraz dodatkowo na biurku robionym na zamówienie, którego nie widać na tym zdjęciu):
źródło: comment_1595701235fDgUFcMtvFQRpjvrtDNS3W.jpg
Pobierz