Aktywne Wpisy

RenkaRenkeMyje +398
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

vieniasn +280
wziąłem zły ryż i ten brązowy się gotuje pół godziny zamiast 15 minut ludzie złoci jednak co biały to biały

@AnonimoweMirkoWyznania: spokojna głowa. pozywać Cię mogą do woli. nic nie zostanie Ci zasądzone w tej sytuacji, o jakiej mówisz. przygotuj kontrargumenty na rozprawę sądową i tyle. jeśli się uczysz (nawet szkoła policealna), to równie dobrze możesz Ty zawalczyć o alimenty od nich.
@suqmadiq2ama: no na pewno. może jeszcze błąd, że się urodził...
@UnderThePressure: pozywać możesz kogo chcesz i kiedy chcesz.
Robią hałas głównie o ten remont. Bo ja chciałem sam ten pokój wyremontować, wiecie wymienić meble pomalować ściany. I chciałem to zrobić oszczędnie. Oni się nie zgodzili a po tygodniu sami zamówili ekipe i meble. Łącznie wyszło jakieś 9k, a łazienke remontują za swoje z tym że za kredyt, wiedzą ile mam na koncie to chcieli mi je wyzerować.
Tak jak mowile,
@byisk: jesli pracuje i mu starcza na utrzymanie to chyba nie bardzo.
@suqmadiq2ama: bedzie mial sprawe za ktora zaplaca starzy bo jest z gory przegrana xD i o co schudnie? nic im
@AnonimoweMirkoWyznania: moja historia od momentu w którym teraz jesteś skończyła się szybką wyprowadzką i Tobie to też polecam bo na remoncie się nie skończy, za chwilę co innego sobie kupią za twoją kase
@MangoZjem: XD
W zgodnie żyjących rodzinach rodzice nie muszą występować do sądu z pozwem o alimenty od swoich dzieci. Dorosłe dzieci często same widząc w jakich warunkach żyją ich rodzice sami oferują im swoją pomoc. Zabierają swoich rodziców do domu lub dostarczają niezbędnych środków materialnych i niematerialnych, niezbędnych do godziwego życia. Niestety nie zawsze życie bywa takie piękne.