@aasdf12333: nic nie razi. Jest tam jeden #verysmol 30381 :D SW po prostu nie zbieram, bo uważam, że cena / ilość klocków to jakiś żart w tych zestawach.
75293 ma dobra cene/ilosc klockow jak stanieje do 300 to juz w ogole
@aasdf12333: ale pozostaje kwestia kasy, jak w formie licencji pójdzie do Disneya. A ja nie chcę im dać nawet 1 zł po tym, co zrobili z marką SW po przejęciu od Lucasa. Cała ta nowa trylogia to kupa gówna (moim zdaniem), nie trzymająca się kupy, z debilnymi rzeczami gwałcącymi inteligencję widza. A te dodatkowe filmy wcale nie
Ja tam mam amstaffa i jakoś problemu od 6 lat z nim nie ma. A mina ludzi jak go mijają na chodniku bezcenna. Tylko w komunikacji miejskiej mu kaganiec zakładam. #psiarze
#legodamwa <-- pod tym tagiem umieszczam wszystkie moje zestawy: https://brickset.com/sets/ownedby-ziomal
Dzisiaj kolejny smok do kolekcji:
Lego Ninjago 71721
Liczba elementów 1016
Zestaw z roku 2020
Cena katalogowa 359,99 zł
#lego #smoki #smok
źródło: comment_15985949896jMProfDE3UqXtRBbuDBbE.jpg
Pobierz@aasdf12333: nic nie razi. Jest tam jeden #verysmol 30381 :D
SW po prostu nie zbieram, bo uważam, że cena / ilość klocków to jakiś żart w tych zestawach.
@aasdf12333: ale pozostaje kwestia kasy, jak w formie licencji pójdzie do Disneya. A ja nie chcę im dać nawet 1 zł po tym, co zrobili z marką SW po przejęciu od Lucasa.
Cała ta nowa trylogia to kupa gówna (moim zdaniem), nie trzymająca się kupy, z debilnymi rzeczami gwałcącymi inteligencję widza.
A te dodatkowe filmy wcale nie
Komentarz usunięty przez autora
Bojkotuję najlepiej jak się da - portfelem. Cholernie droga licencja za szare i ciemno szare klocki? Ha tfu i kupię sobie coś innego.