Aktywne Wpisy
Dobra panowie, po roku czasu przebywania na agresywnych tagach #przegryw i #blackpill czas powiedzieć wam kilka niewygodnych faktów przegrywy.
Na tag trafiłem przypadkowo w 2022, konkretnie w marcu po tym jak leczyłem zerwanie z moją ukochaną. Tag zniszczył u mnie cała pewność siebie i doprowadził mnie do nihilizmu i prokrastrynacji
Nic ze sobą nie robiłem, zaniedbałem się strasznie i przestałem wychodzić z domu, nic nie chciałem ze sobą robić. Wtedy jedyne co
Na tag trafiłem przypadkowo w 2022, konkretnie w marcu po tym jak leczyłem zerwanie z moją ukochaną. Tag zniszczył u mnie cała pewność siebie i doprowadził mnie do nihilizmu i prokrastrynacji
Nic ze sobą nie robiłem, zaniedbałem się strasznie i przestałem wychodzić z domu, nic nie chciałem ze sobą robić. Wtedy jedyne co
Xefirex +38
#gotujzwykopem #mikrokoksy
Samodzielne przygotowywanie fermentowanych produktów nabiałowych wpłynęło na odczuwalną percepcję smaku wobec wyrobów komercyjnych poprzez dominację smaku własnych nad komercyjnymi, które obecnie jawią się pozbawione smaku bądź, wobec których smak postrzegany jest negatywnie, przez co których nabycie oraz spożywanie jest unikane na ile okoliczności pozwalają.
Podejrzewam wysoki poziom kwasu mlekowego jako czynnik kształtujący smak przez samodzielnie wykonywane, fermentowane produkty nabiałowe, nadając im intensywniejącą poprzez czas kwasowość, której brak bądź którego stopnia brak