Wpis z mikrobloga

No to 1rm w uginaniu na łapy za mną. Zrobiłem 50,55 i 60 kg, ale nie wiem czy to 60 się liczy, bo dupę chyba oderwałem ( ͡° ʖ̯ ͡°) Nie wiem czy to dużo. Darksed zrobił 70, czyli dużo to tak z 90 ( ͡º ͜ʖ͡º)

To ja wyzywam:
@biamiVajs bo trzeba uzupełnić fap folder
@Skogyr bo mówił, że bez robienia łap to sam tłuszcz tam jest, to jestem ciekawy ile zrobiłby on
@IntruderXXL zeby Darsksedzik czasem najwięcej nie miał na tagu
oraz @NooB1980

Przypominam zasady:
Zasady:
-Posladki i góra pleców dotykają ściany/słupka
-Brak bujania
-Można korzystać z pasa i usztywniaczy na nadgarstki

Czekam też na 1,5 razy tyle od Poemata ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Idiotyczne ćwiczenie xd
#mikrokoksy #silownia #latajacydywan
DywanTv - No to 1rm w uginaniu na łapy za mną. Zrobiłem 50,55 i 60 kg, ale nie wiem c...
  • 15
  • Odpowiedz
@IntruderXXL: chłopie, przecież nie musisz tego zrobić z 100% ciężaru, możesz dać 80% i po teście napisać że to było RPM 8 albo 9. Just for fun.

Tak jak szanuje ciebie i twoje wpisy, tak twoje unikanie tego typu rzeczy, czy głupie jednorazowe zważenie talerzy przy jakimś lifcie by uciszyć wątpiących zaczynam uważać za podejrzliwe.
  • Odpowiedz
chłopie, przecież nie musisz tego zrobić z 100% ciężaru, możesz dać 80% i po teście napisać że to było RPM 8 albo 9. Just for fun.

@snickersfgh: Heh, jaki sens takiego robienia wtedy? Żaden.

Tak jak szanuje ciebie i twoje wpisy, tak twoje unikanie tego typu rzeczy, czy głupie jednorazowe zważenie talerzy przy jakimś lifcie by uciszyć wątpiących zaczynam uważać za
  • Odpowiedz
@Darksed: ale jest w ogóle realna szansa na zerwanie bicepsa w ruchu koncentrycznym, gdy on jest skracany? Ja to widziałem zawsze strzelający biceps na wyprostowanej race np przy ciagach ¯\(ツ)/¯ tu jest grany ze 4x mniejszy ciężar niż przy ciagach u takiego xxl
  • Odpowiedz
@IntruderXXL: Z szacunku do ludzi, którzy czytają twoje wpisy i uważają to za cenne (czyli na przykład ja) mógłbyś wrzucić jakiś dowód swojej siły. Inaczej wygląda to jak pompowanie swojego ego tanim kosztem. Szczególnie w czasach fałszywych talerzy, fake naturali itd itp.

Nie chcesz, nie bierz w tym wyzwaniu udziału, twój wybór. Tylko zaczyna to wszystko wyglądać jak mniejsze elementy większej układanki.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@DywanTv: Wykopowe zawody w strict curl

Udało mi się zrobić na 5 powtórzeń 0.5 w skali dywana i RM 0.55 () a na dzień dzisiejszy ile ciśniesz? 65-70?
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Elements: Pewnie tyle samo albo i mniej XD Nie robię takich ćwiczeń ogólnie xd

@DywanTv: Chcesz powiedzieć, że może nawet 0.6 przy obecnej inflacji ( ͡ ͜ʖ ͡) jestem kimś!

Ta kimś, placek co dwa razy sztangą machnął. (,)

Ale co z tego jak jeszcze chwilę i ćwiare w martwym pykniesz (ʘʘ) i na zawodach
  • Odpowiedz
@Elements: Na siłce ponad 600 zrobiłem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Myślę, że jeszcze dużo jest do poprawy. Mam nadzieję, że będą tego efektu w postaci kilogramów (na sztandze, nie na wadze)
  • Odpowiedz