Aktywne Wpisy

arinkao +109
źródło: 20250624_171506
Pobierz
akNe +269
Ciągle trudno jest mi w to uwierzyć, ciągle boję się to powiedzieć na głos, ale JEST DOBRZE.
Byliśmy w Warszawie, mieliśmy wykonane bardzo dokładne USG. Mały pięknie pokazał nam na USG jak siusia 💚 pęcherz napełnia i opróżnia się prawidłowo.
Lekarze powiedzieli, że mieliśmy ogromnie dużo szczęścia. Nie było zbyt wiele szans na to, że pęcherz opróżni się sam. Jeśli by tak się nie stało - jedyną możliwością byłaby operacja wewnątrzmaciczna u Profesor
Byliśmy w Warszawie, mieliśmy wykonane bardzo dokładne USG. Mały pięknie pokazał nam na USG jak siusia 💚 pęcherz napełnia i opróżnia się prawidłowo.
Lekarze powiedzieli, że mieliśmy ogromnie dużo szczęścia. Nie było zbyt wiele szans na to, że pęcherz opróżni się sam. Jeśli by tak się nie stało - jedyną możliwością byłaby operacja wewnątrzmaciczna u Profesor
źródło: IMG_1199
Pobierz

Tag do obserwowania -> #liczymylockdown
Plus przy pierwszym komentarzu -> wołam jutro
Tabela zawiera średnią kroczącą. Pokazuje ostatnie 7 dni (chyba że było ich mniej na początku)
Mój komentarz: Mniej testów -> mniej przypadków -> średnia się znowu obniża -> więcej hajsu dla Golców.
Wielkopolskie zrobiło się fioletowe i Podkarpackie czerwone. Czuć zmianę w tym tęczu :)
#idziemypolockdown #koronawirus #narodowakwarantanna
źródło: comment_1605615768TFpLNKalC7hElztYqNTNA1.jpg
Pobierzźródło: comment_1605615840xrtzITRmp4YppOYctToVXE.jpg
Pobierzhttps://www.wykop.pl/wpis/53595049/#comment-190076413