Aktywne Wpisy

Frodo204872 +33
Hej mirki,
Kończę malowanie mieszkania i... S----------m. W całym tym wybieraniu kolorów i ustalaniu co pasuje a co nie wybrałem farbę lateksowa beckers designer. Nie zwróciłem uwagi na to że to farba lateksowa więc obkleilem, pomalowałem raz i przyszedłem za dwa dni położyć drugą warstwę ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jak się część z was domyśla po drugim malowaniu i zerwaniu taśmy "na świeżo" z taśmą odeszła farba i
Kończę malowanie mieszkania i... S----------m. W całym tym wybieraniu kolorów i ustalaniu co pasuje a co nie wybrałem farbę lateksowa beckers designer. Nie zwróciłem uwagi na to że to farba lateksowa więc obkleilem, pomalowałem raz i przyszedłem za dwa dni położyć drugą warstwę ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jak się część z was domyśla po drugim malowaniu i zerwaniu taśmy "na świeżo" z taśmą odeszła farba i
źródło: 1000030674
Pobierz
StrangeGem +31
Wróciłam z randeczki. Kawaler k---a dramat jakby z tagu przegryw się urwał. Nienawiść do bab silna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Zniszczyliśmy życie kilku milionom Polakom.
Dla 70 + latków głównie z chorobami współistnienjącymi. Żeby pożyli góra 3 miesięce dłużej.
Przykro Mi.
Popatrz w GUS młodzi ludzie tak do 70 lat nie umierają na Covid.
Ludzie umierają na LockDown
Wrzucę na poczekalnie.
Będę potrzebował wykopów
Za chwilę wrzucę link do wykopaliska.
Macie pomysł na Tytuł ?
Nie znam ani jednej
@Krupier
Potrzebuje Wykopu z Poczekalni
https://www.wykop.pl/link/5973941
Mam nadzieję że umrzesz w samotności na Covidowowym oddziale z zakazem odwiedziń.
A twoje ciało dadzą do plombowanej foliowej trumny.
A na koniec skremują bez udziału rodziny.
I nie, nie chcę by mi państwo i 500 tys. dawało za siedzenie w domu. Normalne, ludzkie życie nie ma ceny.
To Ja mam zdychać bo ktoś ma 60 parę lat cukrzyce ????