Wpis z mikrobloga

A później będą strajki. Zginą od broni ktorą sami się posługują pod pretekstem C... Wy też musicie omijać te trupy na ulicach wychodząc rano do pracy?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Krupier: a co do filmu, to ja chyba w innej Wielkiej Brytanii mieszkam. Ponownie, ludzie którzy żyją ponad stan dostali po przysłowiowej p-----e. Ludzie którzy uczciwie pracują i rozliczają podatki dostali pieniądze. £2500 na łeb miesięcznie za siedzenie w domu to mało? No wiesz, jak się spłaca leasing za najnowszego Range Rovera czy kredyt na który tak naprawdę nie masz zabezpieczenia to może faktycznie nie starczyć.

Nie znam ani jednej
  • Odpowiedz
  • 1
@Jubei
Mam nadzieję że umrzesz w samotności na Covidowowym oddziale z zakazem odwiedziń.
A twoje ciało dadzą do plombowanej foliowej trumny.
A na koniec skremują bez udziału rodziny.
  • Odpowiedz
  • 6
@Jubei: a no tak, jak ktoś śmiał żyć ponad stan to niech ginie. Co to za komusze myślenie?

I nie, nie chcę by mi państwo i 500 tys. dawało za siedzenie w domu. Normalne, ludzkie życie nie ma ceny.
  • Odpowiedz
  • 1
@Morfeusz321: no tak właśnie było z moim członkiem rodziny. Czemu mi właśnie życzysz takiego losu? Bo co zakopałem znalezisko? Film który jest manipulacją? Zupełnie jak twój tytuł i opis. Żałosny jesteś.
  • Odpowiedz