Aktywne Wpisy

Rv0000 +12
Siemka, mordeczki czy ktoś z was się orientuje czy są jakieś zdalne uczelnie na których nie trzeba się jakoś wybitnie uczyć (najlepiej w ogóle xd)? Nauka idzie mi tragicznie, biłam na studiach 2 razy i za każdym razem materiału było tyle że nie wydalałam psychicznie a nie ma mnie na tyle żeby się pytać po ludziach czy mają jakieś przecieki. Ciekawi mnie to czy są jakiekolwiek studia za które się po prostu

Piątkowy pojedynek zakończył się zwycięstwem barbarzyńcy Yoga (758 głosów), który zdobył 80 głosów więcej od druida Ulanda (678 głosów). Gratulujemy!
Dzisiejszy pojedynek odbędzie się pomiędzy wędrowcą z Wrót Żywiołów i demoniakiem z Inferno:
- Monere - Jako żywiołak magii składa się z czystej energii. Dzięki temu jest w stanie myśleć szybciej, przemieszczać się bezgłośnie i istnieć bez końca. Mimo to żywo interesuje się słabszymi, cielesnymi formami życia - podgląda je gdy tylko ma okazję. Szczególnie interesują go rytuały godowe nieumarłych, o czym napisał już kilka monografii oraz powieść romantyczną pt. "Kochaj mnie aż po grób".
- Ignatius - Większość ludzi z Erathii obawiała się przybycia demonów i ich krwawych rządów. Ignatius jednak trzymał w pamięci swoje spotkanie z sukkubem zeszłego lata. Gdy piękna demonica odwiedziła jego dom i rozkazała mu unicestwić całą jego wioskę, nie miał skrupułów. Od kilku lat wykonuje wszystkie jej polecenia w nadziei, że raz jeszcze poczuje jej bat - ona jednak powtarza, że woli aby pozostali przyjaciółmi.
Wszystkie pary losowane są przez mój skrypt w Pythonie dostępny pod tym linkiem.
Przypominam o piciu dużych ilości wody w te upalne dni!
O co chodzi?
źródło: comment_1624125539sQ7iFNldCjnE7oPwBHEpWR.jpg
PobierzKtóry dżentelmen jest twoim zdaniem przystojniejszy?
źródło: comment_1624125610CTMdXcQkPmK3Ffa8KpIJjH.jpg
Pobierzźródło: comment_1624125626w6Pp6xKQJ9GbItIM4YygiQ.jpg
Pobierzźródło: comment_1624126101wcQyBYPJUhJG7fes5FOiIf.jpg
Pobierz