Wpis z mikrobloga

@Redz18: Vettel, kiedyś jak jeździł w Red Bullu to mnie irytował i średnio go lubiłem + walczył o tytuł przeciwko Ferrari. A tak od 2015 zacząłem go lubić( ͡° ͜ʖ ͡°) (ciekawe dlaczego( ͡° ͜ʖ ͡°))
  • Odpowiedz
@JacoobCK ja go szkaluję odkąd w F2 zaczął jeździć i nie przestanę. Za to co tam o---------ł to nigdy nie powinien trafić do F1. No i pewnie by nigdy nie trafił gdyby nie grube pieniądze od ojca
  • Odpowiedz
@salek123: Też miałem o nim takie zdanie w czasach F2, ale ostatnio Mazepin zaczyna się zachowywać znacznie dojrzalej. Widać to w wywiadach czy ostatnie wymiany prezentów ze Ginterem pokazują, że chłopak dojrzewa.
  • Odpowiedz
@JacoobCK ale mi nie chodzi o to co robi poza torem. Na torze gość zachowuje się jak idiota i to mu nie przeszło. Jest mniej spektakularnych jego wyczynów, bo oprócz Micka to nie ma z kim walczyć. Jakby ścigał się w środku stawki i w tłumie to c--j wie co by wtedy o---------ł skoro w F2 mało ludzi nie zabijał
s.....3 - @JacoobCK ale mi nie chodzi o to co robi poza torem. Na torze gość zachowuj...
  • Odpowiedz