Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wyjzprz2: Też się zastanawiam, ale myślałem o jakiejś socjotechnice, np. podnosisz z ziemi pióro, pytasz czy to jej wypadł, ona, że nie, a ty zaczynasz rozmowę, że fajne i że ty się akurat pasjonujesz piórami i czy wie, że coś-tam bla bla. A w ogóle psycholog ci nie podpowiadał nic, chociażby technik relaksacji w celu panowania nad lękiem itp.? Bo "bądź szczery" to słaba rada na moje
  • Odpowiedz
A tak w ogóle, sam pomysł zaczepiania nieznajomej dziewczyny, tylko dlatego, że ma ładną buzię, wydaje mi się dziwny i podchodzi mi trochę pod jakąś formę molestowania.

@wyjzprz2:
Ewentualne molestowanie jest uzależnione tylko i wyłącznie od Twojej atrakcyjności.
  • Odpowiedz
@wyjzprz2: Żeby zaczepić taką dziewczynę muszą być odpowiednie okoliczności np. Stojąc w kolejce do baru możesz się spytać co pije, co poleca itp. Jednak IMO na podryw to lepiej iśc do klubu, w barze to więlszość dziewczyn idzie porozmawiać z koleżanką i takie podbijanie na siłę to dla mnie jest przeszkadzanie. Chociaż zależy to od baru, w niektórych jest bardziej kameralny klimat.
  • Odpowiedz