Tytuł: Ojciec Chrzestny Autor: Mario Puzo Gatunek: kryminał, sensacja, thriller Tłumacz: Bronisław Zieliński Wydawnictwo: Czytelnik Ocena: ★★★★★★★★★☆
Świetna książka która treścią zdecydowanie zasługuję na swoje miano kultowej. Wciągająca historia która jakby została stworzona do nakręcenia na jej podstawie filmu. Książka nie tylko o ważnych wartościach życiowych ale ukazanie struktury Mafii wzorowane na prawdziwych gangsterach jest tutaj genialne i niewyobrażalne. Czyta się bardzo lekko i przyjemnie, polecam każdemu, zwłaszcza ludziom zainteresowanym klimatami gangów.
fajen bo udało się naprawić lapka, laptop 13 lat, wiatraczek głośnio chodził, chrzęścił, zamówiłem nowy, zamontowałem, wymieniłem też pastę na procku na nową i śmiga cichutko, temperaturki fajne, umiem coś
Tytuł: Ojciec Chrzestny
Autor: Mario Puzo
Gatunek: kryminał, sensacja, thriller
Tłumacz: Bronisław Zieliński
Wydawnictwo: Czytelnik
Ocena: ★★★★★★★★★☆
Świetna książka która treścią zdecydowanie zasługuję na swoje miano kultowej. Wciągająca historia która jakby została stworzona do nakręcenia na jej podstawie filmu. Książka nie tylko o ważnych wartościach życiowych ale ukazanie struktury Mafii wzorowane na prawdziwych gangsterach jest tutaj genialne i niewyobrażalne. Czyta się bardzo lekko i przyjemnie, polecam każdemu, zwłaszcza ludziom zainteresowanym klimatami gangów.
Wpis dodany za pomocą tego skryptu
#bookmeter #czytajzwykopem #ksiazki
źródło: comment_1629569947QwlcCdF433ykIYT5tKTQDD.jpg
Pobierz