Wpis z mikrobloga

Mam podobnie zdanie do ciebie. On swoją osobą potwierdza 100% obraz przegrywa i incela jaki kreują normiki, czyli dobrze wyglądającego gościa, ale z okropnym charakterem który jest przyczyną jego porażek na rynku matrymonialnym. Popełniłem jakiś czas temu na ten temat wpis.

Mem stał się prawdziwy, tag przegryw zatoczył koło, a narracja normikow na wierzchu

Czytając dzisiaj ten stronniczy artykuł o blackpillu z wyborczej, rzucił mi się w oczy jeden fragment który mnie zszokował. Mowa tu o akapicie w którym prowodyr ruchu blackpillowego w polsce potwierdza na swoim przykładzie dosłownie każdą normicką bzdurę na temat przegrywu.

"wy przegrywy nawet nie próbujecie"

Nasz blackpillowiec jasno pisze że on nigdy nawet nie próbował into różowepaski

"wy incele przegrywacie głównie przez ciulowy charakter"

Nasz blackpillowiec otwarcie mówi że kobiety same go podrywały i próbowały wyjść z inicjatywą, ale tego nie wykorzystywał przez swój charakter

"wy przegrywy macie wysokie wymagania"

Nasz blackpillowiec mówi że jest zainteresowany tylko top 5% kobiet(to już chyba kobiety wobec chadów mają mniejsze wymagania xD)

Tak oto zostały potwierdzone wszystkie normickie stereotypy na temat przegrywu i opisane w gazecie. Normik to czyta i myśli sobie "kurde 185cm facet z dobrą mordą podrywany przez laski? więc to tak wyglądają te incele i blackpillowcy, wiedziałem że ich głównym problemem jest charakter". Pach, wieloletnie budowanie narracji że wygląd>wszystko padł jak domek z kart, a prawdziwe odpady genetyczne będą teraz dostawały rady w stylu "idź pobiegaj, wyjdź do ludzi" tak może u gości ze spoko mordą i wzrostem to działa, ale nie w przypadku odpada 2/10 i 160cm. Tylko o tym drugim nikt się nie dowie bo swoimi śmiesznymi pastami do ogółu wybił się ten pierwszy i to ten pierwszy będzie wyobrażeniem przegrywa blackpillowca w oczach normików.

Chad volcel(czyli z własnego wyboru) pisze sobie śmieszne bajeczki o przegrywach, oskarkach i #plodnajulka tak jak oskarek pisze sobie bajeczki o biedzie chodź nigdy jej tak naprawdę nie doświadczył. Nie on jedyny, ostatnio na przegrywowych tagach namnożyło się mnóstwo typów którzy twierdzą że są 8/10 i julki walą do nich drzwiami i oknami, ale przegrywają przez aspergera(oczywiście zdiagnozowanego za pomocą testów internetowych, a nie specjalistę) czy jakąś wrodzoną nieśmiałość. Mem z tagu #rozwojosobistyznormikami gdzie przystojny gość płacze że przegrywa przez charakter stał się rzeczywistością.

Ten wpis pojawił się ponad półtora roku temu (po słynnym wywiadzie dla wyborczej), a jego autorem jest niejaki @Niski_Manlet . Tak bardzo mi się spodobał, że zapisałem go sobie te półtora roku temu w swoich notatkach i dziś na niego trafiłem. Czy autor pomylił sie w czymkolwiek? Czy ktoś jeszcze ma wątpliwości, że @Blackpill_RAW jest szkodnikiem dla wizerunku przeciętnego przegrywka incela? Jego obszar zainteresowań to tworzenie baitów, głupich harlekinów i "eksperymentów" tinderowych, słowem, kreacja mema na temat incela, który wygląda tak: wyglądający normalnie chłopak, jednak s---------y, przegrywa wyłącznie przez swoją własną nienawiść, agresje i mizoginię. Blackpill_RAW nie tylko nigdy nie doświadczył przegrywu, ani relacyjnego, ani materialnego, ale też nigdy nie próbował zrozumieć przeciętnego przegrywka wykopka. Tag #blackpill zawłaszczył jedynie po to, aby usprawiedliwić przed samym sobą swoją nieporadność w sferze damsko męskiej! Pół życia bał się kobiet i gorączkowo szukał usprawiedliwień, typu "nie ma szans", "tylko i wyłącznie 9/10+ modele mogą mieć kobietę". Reszta opisana jest w przytoczonym cytacie, nie ma co się powtarzać.

#blackpill #przegryw
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@integrator1234: Ja nigdy się nie nazywałem tutaj incelem ani przegrywem. Od zawsze twierdziłem, że byłem volcelem mentalcelem, który nie próbował przez większość życia tego zmienić.

Nie robię przegrywom złego PR, bo ja się nigdy tak nie nazywałem.
  • Odpowiedz
@Blackpill_RAW: Oczywiście, że robisz zły PR. Teraz wśród normików panuje narracja, że cię znienawidziliśmy, bo pokazałeś, że da się wyjść z przegrywu, tylko nie trzeba być toksycznym mizoginem. A przegrywem nigdy nie byłeś.
  • Odpowiedz
@Blackpill_RAW: ja zacząłem mieć duże wątpliwości gdy zobaczyłem Twoją skalę ocen atrakcyjności we słynnym wpisie o motorniczym. Byłem wśród tych, którzy ją podważali, ale że jechałeś jeszcze wtedy na fejmie, takie opinie raczej ginęły. Chciałem Ci wtedy napisać tyle, że stosując taką "dewaluację" (Ty chyba określałeś to mianem "inflacji") możesz trochę szkodzić na zasadzie promowania zniekształconej definicji "nowej przeciętności". Domyślam się co byś wtedy odpowiedział: nie Twoja wina, że zachodzi
  • Odpowiedz
@feegloo: core blackpilla to nie są harlekiny o oskarach deweloperskich ani "looksmaxxing", tylko świadomość bezsensu naszego istnienia i zdeterminowania naszego zycia przez geny oraz srodowisko
  • Odpowiedz