Aktywne Wpisy

Soothsayer +62
kiedyś może i mieliśmy mało pieniędzy i starczało od pierwszego do pierwszego, ale człowiek wydawał mądrze, na jedzenie, a na lepsze jedzenie od święta, a jak tylko ludzie więcej pieniędzy mają to na co wydają cebuliony? na kurła pieski coraz droższe, na fryzerów dla tych psów (XD), na co chwilę nowe telefny które są takie same, ale mają coraz lepszy i droższy marketing, na jakieś kryptowaluty, na powiększanie ust i penisa i

lokomotyva +1
Jakie płyty są 10/10 od startu do końca? Bez podziału na gatunki.
Tylko nie dawajcie Pink Floyd. Kupiłem tą płytę co jest na każdej liście top 100. Nigdy tak niezręcznie się nie czułem jak jechałem autem w trasie ze swoją kobietą słuchając tego gówna.
Tam są jakieś skity gdzie ktoś j---e centralnie kijem o pralkę. I tak z 5 minut.
Potem piosenka i znowu jakieś p------e dźwięki przez 5 minut.
Tylko nie dawajcie Pink Floyd. Kupiłem tą płytę co jest na każdej liście top 100. Nigdy tak niezręcznie się nie czułem jak jechałem autem w trasie ze swoją kobietą słuchając tego gówna.
Tam są jakieś skity gdzie ktoś j---e centralnie kijem o pralkę. I tak z 5 minut.
Potem piosenka i znowu jakieś p------e dźwięki przez 5 minut.

Ten wpis pojawił się ponad półtora roku temu (po słynnym wywiadzie dla wyborczej), a jego autorem jest niejaki @Niski_Manlet . Tak bardzo mi się spodobał, że zapisałem go sobie te półtora roku temu w swoich notatkach i dziś na niego trafiłem. Czy autor pomylił sie w czymkolwiek? Czy ktoś jeszcze ma wątpliwości, że @Blackpill_RAW jest szkodnikiem dla wizerunku przeciętnego przegrywka incela? Jego obszar zainteresowań to tworzenie baitów, głupich harlekinów i "eksperymentów" tinderowych, słowem, kreacja mema na temat incela, który wygląda tak: wyglądający normalnie chłopak, jednak s---------y, przegrywa wyłącznie przez swoją własną nienawiść, agresje i mizoginię. Blackpill_RAW nie tylko nigdy nie doświadczył przegrywu, ani relacyjnego, ani materialnego, ale też nigdy nie próbował zrozumieć przeciętnego przegrywka wykopka. Tag #blackpill zawłaszczył jedynie po to, aby usprawiedliwić przed samym sobą swoją nieporadność w sferze damsko męskiej! Pół życia bał się kobiet i gorączkowo szukał usprawiedliwień, typu "nie ma szans", "tylko i wyłącznie 9/10+ modele mogą mieć kobietę". Reszta opisana jest w przytoczonym cytacie, nie ma co się powtarzać.
#blackpill #przegryw
Nie robię przegrywom złego PR, bo ja się nigdy tak nie nazywałem.
Tak,@Blackpill_RAW to wielki szkodnik i uzurpator.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora