Aktywne Wpisy

jmuhha +41
Ech przyszło mi czekać na autobus na mojej wsi
Kierowca poszedł zapalić papierosa, ale silnik chociaż zostawił, żeby się nagrzalo. Oprocz mnie jest 4 pasażerów. Do miasta powiatowego jadą, bo na 6 do roboty. Dwóch z reklamówka, jeden z plecakiem a czwarta z torebką. Tego z plecakiem znam. Był na studniówce z moją koleżanką, ale ona o nim zapomniała bo wyjechała do Egiptu.
Startujemy o 5.11. Potem pojedziemy na okoliczne wioski. Na
Kierowca poszedł zapalić papierosa, ale silnik chociaż zostawił, żeby się nagrzalo. Oprocz mnie jest 4 pasażerów. Do miasta powiatowego jadą, bo na 6 do roboty. Dwóch z reklamówka, jeden z plecakiem a czwarta z torebką. Tego z plecakiem znam. Był na studniówce z moją koleżanką, ale ona o nim zapomniała bo wyjechała do Egiptu.
Startujemy o 5.11. Potem pojedziemy na okoliczne wioski. Na
źródło: image
Pobierz

#p0lka #przegryw #rozowepaski #niebieskiepaski #bekazrozowychpaskow #spermiarzalert
Niemniej to jest jakaś wiejska karyna 3/10, z plastelinową twarzą a'la ludzik playdoh. Co tu się dzieje XD
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Laska oferuje kontakt z nią - wiadomości, rozmowy telefoniczne, cokolwiek - a mężczyźni dobrowolnie płacą jej pieniądze. W jaki sposób można podciągnąć to pod odpowiedzialność karną ?
Inna sprawa to urząd podatkowy, bo karyna raczej nie odprowadza PITu od
Komentarz usunięty przez autora