Aktywne Wpisy
30062018 +1148
Czyli co chłop się utopił od razu pod domem, gdzie psy zgubiły trop.
Także teraz słucham wyjaśnień droga policjo
- kogo złapał pies?
- kogo widzieli żołnierze?
- czyja była patelnia po jajecznicy?
- kogo szukaliście kilka kilometrów dalej helikopterami przez kilka dni?
#grzegorzborys #gdynia #borys
Także teraz słucham wyjaśnień droga policjo
- kogo złapał pies?
- kogo widzieli żołnierze?
- czyja była patelnia po jajecznicy?
- kogo szukaliście kilka kilometrów dalej helikopterami przez kilka dni?
#grzegorzborys #gdynia #borys
bashhenergy +266
Hej mirki,
Wrzucamy premierowo szybkie #rozdajo niedstępnego nigdzie indziej nowego, innowacyjnego produktu Bashh!® Energy Sniff.
Co to jest Bashh!?
Bashh® Energy Sniff, to unikalne połączenie rzadkich, egzotycznych ziół, tauryny oraz kofeiny, zapewniające pełne skupienie i energie, zawsze wtedy, kiedy tego potrzebujesz. Dzięki starannie dobranym składnikom oraz stosowaniu donosowemu – gwarantuje natychmiastowy przypływ dzikiej energii! Wciągnij dziką moc natury!
Zalecamy stosowanie porcji wielkości ziarna grochu, usypanej na grzbiecie dłoni. Porcje należy wciągnąć
Wrzucamy premierowo szybkie #rozdajo niedstępnego nigdzie indziej nowego, innowacyjnego produktu Bashh!® Energy Sniff.
Co to jest Bashh!?
Bashh® Energy Sniff, to unikalne połączenie rzadkich, egzotycznych ziół, tauryny oraz kofeiny, zapewniające pełne skupienie i energie, zawsze wtedy, kiedy tego potrzebujesz. Dzięki starannie dobranym składnikom oraz stosowaniu donosowemu – gwarantuje natychmiastowy przypływ dzikiej energii! Wciągnij dziką moc natury!
Zalecamy stosowanie porcji wielkości ziarna grochu, usypanej na grzbiecie dłoni. Porcje należy wciągnąć
#gotowanie #gotujzwykopem #gownowpis #dziendobry
@little_muffin: proszę się częstować
A co do tekstury, mięso potrafi być bardzo twarde. A w wolnowarze się rozpływa w ustach
Zależnie od potraw, wiadomo, ale główna różnice w gotowaniu robi czas ( ͡° ͜
@Reezu: Chyba jak gotujesz 5 minut, często robię w szybkowarze i trzeba uważać żeby za długo nie gotować bo potrafi się rozpadać, zwłaszcza jakiś gulasz w mniejszych kawałkach. Smak też jest dobrze wyczuwalny, w szybkowarze wszystko przechodzi przyprawami bo działa ciśnienie i mało płynu ucieka.
@NPC_358034:
1. Marnuje w solance dobę, potem po wyjęciu z lodówki jak nabierze temp. to smaruje przyprawami (jak kto lubi).
2. Przekrawam 2 cebule na pół i kładę na spód jednej części naczynia żaroodpornego. Na tym układam karkówkę i podlewam to ciemnym piwkiem.
4. Do nagrzanego piekarnika wkładam (ciągłe odkryte) naczynie
Potem gdzies cie zgobilem, ale widze ze sobie swietnie poradziles :)
Komentarz usunięty przez autora