Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@feegloo: Miło mi :) wiem jak to jest, generalnie strach wynika z niewiedzy, a nawet takie głupie szczegóły pomagają wyobrazić sobie jak to będzie wyglądać i zniwelować stres. Masz już termin czy się dopiero przymierzasz?
  • Odpowiedz
@Folmi: mam termin mniej - więcej na wiosnę, ale na razie stabilizuję łysienie lekami. To ma być drugi przeszczep więc trzeba dobrze to rozegrać strategicznie.

Te detale pomagają iść jak na automacie, a w obcym kraju to bardzo ważne żeby szło gładko, dla mnie zabieg był bardzo bolesny i marzyłem o tym żeby znaleźć się jak najszybciej w domu.
  • Odpowiedz
@Folmi: jak sytuacja na głowie po miesiącu? Przeglądam opinie o meditravel i zabiegach, ale tylko głosno o ich super organizacji, efektów zabiegów nie widać.
  • Odpowiedz
@anuel: Jeden miesiąc to za krótko by oceniać, przeszczepione włosy zaczynają rosnąć dopiero po 3-4 miesiącach (musi zacząć się faza wzrostu włosa, mieszki łączą nowe naczynia krwionośne, itd). Na początku większość wypada, niektóre pojedyncze rosną, inne stoją w miejscu, ale cały czas się coś tam pod skórą dzieje, wczoraj po jednej stronie mi się zrobił guz bo nowe włosy się próbują przez skórę przebić. Na ich stronie i youtube wrzucają
  • Odpowiedz
@Folmi: pewnie, totalnie rozumiem. Jedynie ciekawi mnie czy po tym miesiącu jesteś w stanie potwierdzić stwierdzenie "tak, warto było to zrobić i skorzystać z meditravel" czy jednak "wybrałbym inną firmę/klinikę" (wiem, że trochę wcześnie na takie stwierdzenia)
  • Odpowiedz