Wpis z mikrobloga

@PrettyMuchDeadAlready: miałem tak nie kupować, ale nie chciało mi stać w kolejce i bujać po sklepach xD
Następnym razem już na spokojnie pojadę sobie w pewne miejsce i kupię co trzeba i jak trzeba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@acidd ja pierwsze raz robiłem z Panem "siemanko, witam w mojej kuchni" czy jakoś tak, i wyszedł bardzo dobry. Bigos to najlepiej się robi, jak już w zamrażarce nadbywa tego i owego, czyli mięso i różne kiełbasy. Ja zamiast przecieru dodaje passate. Będzie na pewno OK (òóˇ)
  • Odpowiedz
nie wsadzaj tam miesa z jelenia bo smierdziec bedzie.


@pijemlekocodziennie: no co Ty? O.o jest gucio :D nic nie #!$%@?, mięso (pomimo, że z folii z marketu to świeżutkie)
Ale tak jak pisałem wcześniej: jak mi w miarę fajnie wyjdzie to następny bigos z samej dziczyzny (niech żyją kółka łowieckie i restauracja w pobliżu, która sprzedaje dziczyznę)
  • Odpowiedz