Wpis z mikrobloga

@Alik_Enzo:
Kurde już się chilluje ( ͡° ͜ʖ ͡°) żeby się przygotować na kolejny tydzień, ale wystukam na klawiaturze ten przepis dla Ciebie. W końcu na wykopie są sami porządni ludzie.

500g skrzydełek od każdego odciąć lotkę (najmniejsza część), a pozostałe dwie części przekroić na pół. Zostanie Ci jeden kawałek jedno-kostny i jeden dwu-kostny. Odciąć nadmiar skórek na brzegach skrzydełek, żeby sól i pieprz lepiej złapała. No
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@volver021: przy okazji jak juz widze wpis to spytam. Orientujesz sie moze jak zrobic taka panierke ktora jest ala gumowa i byla taka pecherzykowata na brzegach(chrupiace biale brzegi z panierki). Jadlem kiedys chinczyka thailand w jakiejs budzie za 15zł i od tamtej pory nie moge ogarnac co to byla za panierka a byla super. Probowalem robic sam ale nie zblizylem sie nawet. Kojarzysz jakis rodzaj panierki w ktorym sie robi mieso
  • Odpowiedz