Wpis z mikrobloga

Wyobraźcie sobie, że są teraz gdzieś na świecie ludzie, którzy kupili za 69k i właśnie sprzedają XD
#bitcoin
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bronkarus: No jasne. Tylko mi chodzi bardziej o to, że opisani przeze mnie ludzie zrobili to intencjonalnie, z premedytacją. Po prostu zapracowali na certyfikat wykopowego inwestora.

Jak ktoś straci dostęp do BTC, to zwykle dotyczy to losowych zdarzeń.
  • Odpowiedz
nigdy nie wiadomo kiedy jest dołek a kiedy górka, to tylko potem ładnie widać na wykresie. Najwazniejsze jest sprzedać w dobrym momencie, ale zeby trzymac kase beda na minusie trzeba miec jaka ze stali i sporo sie ryzykuje :D
  • Odpowiedz
@sxldsxxl: Najlepszy był szczyt bańki 2017. 17 grudnia.
Wtedy tether dopiero się rozwijał i był problem z transferami fiatów do Korei (południowej oczywiście)
Transakcje szły bardzo długo. Dlatego SLP nie działało. Było opóźnione względem reszty świata.
Cena BTC w Korei była rozjechana z USD. Szczyt bańki mieli cenę 24k w przeliczeniu na USD.
Jak pękła bańka to pisaliśmy dokładnie to samo.
"Pomyślcie że gdzieś tam są Koreańczycy którzy kupili BTC
  • Odpowiedz
A tak BTW, miałeś jakieś swoje predykcje dotyczące ceny w 2017 lub przed? Kojarzę, że długo siedzisz w BTC. Udało Ci się kiedyś wytypować coś bliskiego na dany rok?

@sxldsxxl: Jeżeli chodzi o 2017, to na początkowe przebicie starych ATH i wzrosty miałem bardzo pozytywne nastawienie. Widziałem że zaczyna być głośno o BTC, ludzie isę o tym dowiadują. Cieszyłem się. Twierdziłem że ten wzrost popularności i nowych nabywców będzie ładnie
  • Odpowiedz