Wpis z mikrobloga

Ostatnio plaisant dodał fajny wpis podsumowujący ethereum. Krótko, na temat i jasno. Zgadzam się z tym w 100 %. Strzelam, że ten wpis wyszedł spod pióra cybera. Szkoda, że tym dzbanom z głównej nikt nie wkleja tego. Według mnie jeden z lepszych wpisów cybera.

My pleasure ( ʖ̯)

#bitcoin #kryptowaluty
Opposition_Fuhrer - > Ostatnio plaisant dodał fajny wpis podsumowujący ethereum. Krót...

źródło: comment_1638693633nnntnAQubCn664sgyJFDl3.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Opposition_Fuhrer: Mnie zawsze pomijając każdy inny aspekt ETH nurtowała jedna rzecz. Zastanawiam się, czy wyznawcy Ethereum to kumają.

- Nieograniczone supply tokenów
- maksymalnie 18 milionów wykopywanych każdego roku
- 118 milionów wydobytych do tej
  • Odpowiedz
@sxldsxxl bo btc to puste coś co nie ma żadnej wartości dodanej a eth można stakowac i zarabiać hajs i to jest wartość dodana. Plus defi, opłaty, flippening, pos i już nie pamiętam co oni tam jeszcze wymyślali.
  • Odpowiedz
Mnie zawsze pomijając każdy inny aspekt ETH nurtowała jedna rzecz. Zastanawiam się, czy wyznawcy Ethereum to kumają.

- Nieograniczone supply tokenów

- maksymalnie 18 milionów wykopywanych każdego roku

- 118 milionów wydobytych do tej pory

@
  • Odpowiedz
@Opposition_Fuhrer: Ethereum pewnie jeszcze długo będzie dojną krową. Ale wydaje mi się, że POS może się przedłużyć.

A co do prób forkowania BTC... Było ich dostatecznie dużo, ludzie już nie powinni mieć wątpliwości co do tego gówna
  • Odpowiedz