Aktywne Wpisy

fundacjawosp +221
❤️ 33. Finał WOŚP w pełni. Ale się dzieje! 😍
Czekamy na Was cały czas w studio telewizyjnym i w plenerze na błoniach PGE Narodowego.
📌 Poznajcie kilka liczb, które znamy o tej godzinie:
➡️ kwota deklarowana tegorocznego Finału w tym momencie to 62 943 324 zł
➡️ zbieramy w 1686 sztabach, w tym w 93 zagranicznych, w 23 krajach! To łącznie aż 120 000 wolontariuszy na całym świeci
Czekamy na Was cały czas w studio telewizyjnym i w plenerze na błoniach PGE Narodowego.
📌 Poznajcie kilka liczb, które znamy o tej godzinie:
➡️ kwota deklarowana tegorocznego Finału w tym momencie to 62 943 324 zł
➡️ zbieramy w 1686 sztabach, w tym w 93 zagranicznych, w 23 krajach! To łącznie aż 120 000 wolontariuszy na całym świeci
źródło: 33F_Pawel_Krupka-3983_small_1600x1066
Pobierz
Linnior88 +7
Ludzie którzy mówią że #damskiprzegryw nie istnieje a ja mam 28 lat i nadal dziewica , to niektóre 16 latki mają o wiele większy przebieg

Tytuł:
Opowieści z meekhańskiego pogranicza. Północ - PołudnieAutor:
Robert M. WegnerGatunek:
fantastyka, fantasy, science fictionISBN:
9788361187080Wydawnictwo:
PowergraphLiczba stron:
576Ocena: ★★★★★★★★★☆
Wreszcie się za to zabrałem i nie żałuję (。◕‿‿◕。). Kapitalna pozycja - świat bardzo ciekawy rozbudowany, co na początku trochę przytłacza i ciężko ogarnąć, ale to tylko chwilowe. Szybko zawiązywana akcja, bohaterowie kapitalni i co ważne autor nie określa ich jako jednoznacznie złych/dobrych tylko daje nam to do własnej oceny/interpretacji. Jedyny minus w mojej ocenie (dla innych może być to plus) to fakt, że w połowie książki akcja przenosi się na drugą stronę imperium. Lubię się przywiązywać do bohaterów, także czułem na początku lekki niedosyt po przerzuceniu się z Górskiej straży na Yatecha.
Wpis dodany za pomocą tego skryptu
#bookmeter #ksiazki #fantasy #czytajzwykopem #fantastykabookmeter #fantasybookmeter #sciencefictionbookmeter
źródło: comment_16418209479oOXug6fx4m8KebyMz6l06.jpg
PobierzŚrednia ocena z Wykopu: ★★★★★★★★★☆ (8.5 / 10) (24 recenzji)
Następne podsumowanie tagu: 2022-02-01 12:00 tag z historią podsumowań »
W abonamentach: www.legimi.pl www.legimi.pl
Kategoria książki: fantasy, science