@Megawonsz_dziewienc: Nie powinno się odpowiadać pytaniem na pytanie ale wiele rzeczy nie powinno się robić a się robi więc i ja zapytam: Czy Ty wierzysz, że facet który nie jest dzieckiem i menelem, jest pełnosprawny robi takie rzeczy? A odpowiadając to miałem na myśli to, że na białym kolorze wszystko widać, byle minimalne zabrudzenie, np. Na koszulkach
@yagamiraito: po tej babce wczoraj od 'czarnuchy', to mi z każdym dniem ciężej uwierzyć, że to co widzę to są autentyczne sytuacje a nie jakieś skecze xD
@yagamiraito: no tak, skakał chłop przez bramę bo mu się tak podobało i na pewno był wtedy sam, nic mu więcej nie wypadło tylko sprzęt do łączności no to też akurat przypadek i na koniec te białe majątki jak zęby Piasecznego z osraną dziurą
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
W pewnym wieku już nic na to nie poradzisz, lepiej nosić czarne majty na wszelki wypadek. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Czy Ty wierzysz, że facet który nie jest dzieckiem i menelem, jest pełnosprawny robi takie rzeczy?
A odpowiadając to miałem na myśli to, że na białym kolorze wszystko widać, byle minimalne zabrudzenie, np. Na koszulkach
źródło: comment_1642746345hUAXXvrxIyci5bZzIGLRLA.jpg
Pobierz@PanMaglev
@jalop
@jandiabeldrugi prawie jak ukraiński Spiderman
https://www.google.com/amp/s/filmiki.tv/ukrainski-spider-man-zawisl-na-plocie-i-zesral-sie-w-gacie_18125%3famp=1