Tytuł:Wieża Jaskółki Autor:Andrzej Sapkowski Gatunek:fantasy, science fiction Ocena:8/10 ISBN:9788375780864 Wydawnictwo:Niezależna Oficyna Wydawnicza NOWA Liczba stron:488 Forma książki:e-book Fabuła (bez spoilerów): Przedostatnia część sagi Wiedźmiśkiej, więc nie chcąc robić spoilerów napiszę tylko, że bohaterzy walczą i dobrze im idzie, choć mają mnóstwo problemów i wyzwań :)
Moja opinia: Książka bardzo mi się podobała. O niebo lepsza od poprzedniej części. Na początku trochę wolno się rozpędza, ale końcówka to istna petarda. Są zwroty akcji, jest kilka mocniejszych momentów, są świetne postacie. Błagam tylko, żeby Sapkowski utrzymał taki poziom w ostatnim tomie i będę baaardzo zadowolony ^_^
Średnia ocena z Wykopu: ★★★★★★★★☆☆ (7.6 / 10) (10 recenzji) Następne podsumowanie tagu: 2022-03-01 00:00 tag z historią podsumowań » W abonamentach:www.legimi.pl Kategoria książki: fantasy,
Tytuł:
Wieża JaskółkiAutor:
Andrzej SapkowskiGatunek:
fantasy, science fictionOcena:
8/10ISBN:
9788375780864Wydawnictwo:
Niezależna Oficyna Wydawnicza NOWALiczba stron:
488Forma książki:
e-bookFabuła (bez spoilerów):
Przedostatnia część sagi Wiedźmiśkiej, więc nie chcąc robić spoilerów napiszę tylko, że bohaterzy walczą i dobrze im idzie, choć mają mnóstwo problemów i wyzwań :)
Moja opinia:
Książka bardzo mi się podobała. O niebo lepsza od poprzedniej części. Na początku trochę wolno się rozpędza, ale końcówka to istna petarda. Są zwroty akcji, jest kilka mocniejszych momentów, są świetne postacie. Błagam tylko, żeby Sapkowski utrzymał taki poziom w ostatnim tomie i będę baaardzo zadowolony ^_^
Wpis dodany za pomocą tego skryptu
#bookmeter #fantasybookmeter #sciencefictionbookmeter
źródło: comment_1644415710PGidGtEcufAqV5o8P1Iv95.jpg
PobierzŚrednia ocena z Wykopu: ★★★★★★★★☆☆ (7.6 / 10) (10 recenzji)
Następne podsumowanie tagu: 2022-03-01 00:00 tag z historią podsumowań »
W abonamentach: www.legimi.pl
Kategoria książki: fantasy,