Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 266
Nie polecam użytkownika @Dyspenseria:.
Robi #rozdajo swoich produktów ze sklepu z #konopie po czym przez 3 tygodnie nie wysyła paczki. Po delikatnym zwróceniu uwagi mówi, że zgubił nr zamówienia i jutro wyślę paczkę. To "jutro" było 6 dni temu i wygranego rozdajo jak nie było, tak nie ma. Generalnie mam już w dupie ten olejek, ale chodzi o zasadę samej zabawy. Po kiego robić rozdajo jak się z tego później nie wywiązuje?

#wykopjointclub #narkotykizawszespoko #waporyzacja #m-------a
mirekzlaga - Nie polecam użytkownika @Dyspenseria:. 
Robi #rozdajo swoich produktów z...

źródło: comment_16451131658o2fMZN4O7jLO8iuSiEPL9.jpg

Pobierz
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cuzjestjakjest: ok a co jeśli moderacja jest upośledzona? Jak nie my to kto? Trzeba trochę walczyć z patologią na wysroku. Dużym kolejnym problemem jest niewłaściwie tagowanie cycków, w pracy myślą już, że jestem jakimś perwersyjnym zbokiem bo mimo blokad co chwilę mi coś wyskakuje
  • Odpowiedz
@vax666: zamówienia są w "systemie" mają nadany nr i wygląda to innaczej. Mirkowi objaśnilem sytuację, razem stwierdziliśmy, że zasługuje na taki post bo trwało to za długo po prostu. Tutaj po prostu wypadek przy pracy (jednej 24 rozdaja były) plus przekładałem to w nieskończoność (dlatego zasłużony publiczny lincz). Sytuacja co tu mówić do d--y, ale też została odpowiednio wynagrodzona :)

No nic mam nauczkę na kolejne adwentowe rozdajo, za duży
  • Odpowiedz