Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +392
Jak można mieć niespełna 30 lat i wziąć samotną matkę z dzieckiem. Laske która pewnie za młodu skakała po niezliczonej ilości kutangow, miałbym niby przygarnąć i płacić jeszcze na jej bachora xD.
To już trzeba być cuckoldem do kwadratu. Jedyna sytuacja do przyjęcia to gdybym nie daj Boże został wdowcem w wieku powiedzmy 50 lat i wziął bym taka 45 z odchowanym dzieciorem. A nie, że chłop w sile wieku bierze babe
To już trzeba być cuckoldem do kwadratu. Jedyna sytuacja do przyjęcia to gdybym nie daj Boże został wdowcem w wieku powiedzmy 50 lat i wziął bym taka 45 z odchowanym dzieciorem. A nie, że chłop w sile wieku bierze babe

Koner1391 +15
źródło: Screenshot_1452
Pobierz

@Teec: xD przecież te kwoty jakie mają ci uchodź to grosze które nawet nie wpłyną na kurs.
@mango2018: rzecznik jest spoza rządzu
@Kaczypawlak: O widzisz. To mam nadzieję, że rząd szybko mu odpowie: że chyba upadł na głowę.
@mango2018: jednak on dostał tę posadę pewnie ich głosami, Ukraińcy to nie są obywatele Polski przy okazji, a więc nie jego kompetencje
@Kaczypawlak: Dokładnie, a ratowanie hrywny kosztem złotego w tym momencie, to totalny absurd.
Jeszcze przy takim kursie złotego jak dziś.
To jest dramat z Wami, w ogóle nie myślicie i wszystko próbujecie racjonalizować ale budżet nie jest z gumy, tak jak nasze oszczędności, bo to kosztem naszych oszczędności bawimy się na bogato.
Rzygać się chce
2 mln dodatkowych obywateli? Żaden problem,
@mango2018: tacy debile pełnią funkcje publiczne, skąd oni go wzięli?
@krabczy: Ale jaki budżet te przewalutowania to jakie kilkaset milionów złotych to nawet ułamek rezerw NBP nie jest. Problem z hrywną jest że prawie nikt jej nie chce kupić bo nikt jej nie kupuje żadne fundusze ani banki w
Nikt nie chce kupić, dlatego my mamy zafundować? Ja mam stare ps4, nikt go nie chce ode mnie kupić. Może weźmiesz kupisz?
Ale nie zostaną, i nie powinni bo to uchodźcy wojenni a nie ekonomiczni ¯_(ツ)_/¯
@hifiglator: To czemu według danych gus wolnych miejsc było 140k tysięcy co w przeliczeniu na mieszkańca jest jednym z najniższych wyników w Europie?
@krabczy: Proponuje dowiedzieć się
@Teec: Ale to przysługuje każdemu cudzoziemcowi objętym taka lub inna ochroną.
@Kaczypawlak: Jego kompetencje nie są ograniczone do Polaków. Sprawdź ustawę.
@Filipterka25: to powinien nazwę zmienić¯\_(ツ)_/¯