Aktywne Wpisy
hyperlink +40
Oglądasz sobie nowe auto, Opel Astra i widzisz to. Przecież takie spasowanie to jakieś nieporozumienie. Tak się teraz produkuje auta? Przecież jakbym nie wiedział, że to nowe, bezwypadkowe auto to bym pomyślał, że to blacharz po pijaku składał z przystanku autobusowego.
#motoryzacja #opel #pracaspawaczamnieprzeistacza
#motoryzacja #opel #pracaspawaczamnieprzeistacza
źródło: image
Pobierz
FejsFak +53
Ogród do oceny #stepujacybudowlaniec
źródło: IMG_20250614_183913_921
Pobierz

Kolejny fajny, dłuższy wypad, pogoda znów dopisała - choć mimo świecącego słońca wcale tak ciepło nie było. Trochę powiało tu i ówdzie, oczywiście w twarz, a jak. Trasa do Sułowa całkiem sympatyczna, częściowo po lasach i szutrach, na ulicach spokojnie. Dolina Baryczy to miód sam w sobie, super miejscówka, szkoda tylko, że to tak daleko... Za to powrót od Łazów przez Złotów to już lekkie wyzwanie - sporo pagórków po drodze, której przydałaby się solidna renowacja, bo dziur więcej, niż w ruskiej taktyce wojennej. Mniej więcej od Łoziny w stronę Wrocławia zaczyna się większy ruch samochodowy.
PS: W połączeniu ze środą wyszło mi 327,5 km, najlepszy wynik tygodniowy :) Niestety również padł rekord tygodniowych kapci, znów mnie coś kąsnęło i trzeba było się serwisować w szczerym polu.
PS2: Jeśli to któregoś z naszych mirkopedalistów mijałem koło południa w Trzebnicy, to polecam upomnieć jego różowego, żeby trzymała się bliżej prawej krawędzi jezdni - bo jazda środkiem dużej, ruchliwej ulicy to nie jest najlepszy pomysł.
#rowerowyrownik #rower #rowerowywroclaw #ruszwroclaw #100km
Skrypt | Statystyki
źródło: comment_1650280079E3UQTzdB2IXXAXIkK3jKtK.jpg
Pobierzźródło: comment_1650309661hOcwvko59VzEn4AOaIBama.jpg
Pobierz